Računalništvo, telefonija
14.05.2024 07:00

Deli z drugimi:

Share

Pasivni prihodek z rudarjenjem digitalne valute KASPA ali SEDRA

Si želite pasivnega prihodka s pomočjo najnovejše tehnologije? Postanite Crypto rudar in si v garažo postavite računalniški strežnik KASPA ICERIVER KS3M in uživajte vmes, ko robot namesto vas ustvarja profit! Sedaj že za 7999 EUR z DDV!

Rudarjenje kripto valut KASPA in SEDRA je v tem trenutku veliko bolj profitabilno kot rudarjenje najbolj znane digitalne valute BITCOIN. Na svetu obstajajo rudarji oziroma ASIC minerji za več različnih digitalnih valut in ti rudarji njihovim lastnikom vsak mesec prinašajo digitalne žetone oziroma crypto premoženje!

ASIC Minerji so ključni igralci v svetu rudarjenja kriptovalut. Njihova specializacija, moč in učinkovitost omogočajo rudarjem, da izkoristijo potencial blockchain omrežij in pridobijo kriptovalute. Kljub temu je treba biti pozoren na spremembe v tehnologiji in spremljati algoritme, ki jih uporabljajo različne kriptovalute, da bi se prilagodili spremembam in ostali konkurenčni na tem hitro spreminjajočem se področju. Nekoč je bila najbolj pametna investicija v rudarje za valuto BITCOIN. Kasneje so bili popularni rudarji za ETHEREUM sestavljeni iz grafičnih kartic. Danes je po vseh analizah najbolj profitabilno rudarjenje valute KASPA!

V dinamičnem svetu rudarjenja kriptovalut, sta učinkovitost in zmogljivost vodilni verlini, je IceRiver KAS KS3M pametna odločitev. Model KS3M je del serije KAS podjetja IceRiver. Miner je zasnovan za vsestranskost, prilagodljivost in optimalne zmogljivosti hitrosti hashov. KS3M ima velike prednosti in edinstvene lastnosti pred konkurenco, zaradi katerih je IceRiver KAS KS3 prepričljiva izbira za rudarje, ki krmarijo po zapleteni pokrajini rudarjenja kriptovalut.Iceriver KAS KS3M Pro 6 TH/s | Mining Kaspa | KS2 6 TH/s | Rudar za Kriptovalute komponentko Naprava IceRiver KAS KS3M je zasnovana za vsestranskost, zato je izjemna izbira za moderne rudarje, ki se ukvarjajo z različnimi prizadevanji za rudarjenje kriptovalut. Iceriver ne rudari Bitcoin, Litecoin, Etherium ali druge altcoine, ampak ga odlikuje prilagodljivost KS3 predvsem za valuto KASPA.

Mojstrstvo hitrosti hitrega sporočanja signalov

V središču uspešnosti KS3M je njegova izjemna stopnja hash rate prilagojena vzhajajoči zvezdi med valutami z imenom KASPA. Model se ponaša s stopnjo hash rate, ki ga uvršča med visoko zmogljiva orodja za rudarjenje in vzdrževanje stabilnosti kripto omrežja. Impresivna hitrost hash rate prispeva k učinkoviti in pravočasni obdelavi kriptografskih izračunov, kar je ključni dejavnik, da je rudar zelo konkurenčen na področju rudarjenja kriptovalut.

Zmogljiv ASIS rudar KS3M je že na zalogi v Mariboru pri podjetju GERI COMPUTER d.o.o., ki ima več letne izkušnje s sestavljanjem, servisiranjem, nastavljanjem in prodajo kripto rudarjev. Omenjen kripto ASIC rudar je trenutno na voljo po akcijski ceni. Znižan je z 11999 EUR z DDV na 7999 EUR z DDV.

Več informacij o KASPA in SEDRA rudarjenju in pomoč pri nastavitni rudarja dobite pri Mariborskem podjetju GERI COMPUTER d.o.o., ki ima poslovne prostore na naslovu Titova esta 49, 2000 Maribor in vodi spletni portal www.NOTESNIKI.si .


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Za več informacij so vam na voljo pri GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GERI COMPUTER d.o.o., Notesniki.si? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več

MAJ.universe

Čopova ulica 6, 3310 Žalec, Tel: 041 430 248
MAJ.universe je Majino vesolje MAJ.universe je Majino vesolje, ki ga želi deliti z vami. Maja Horvat je številne izkušnje v novinarstvu, odnosih z javnostjo, organizaciji ... Več
Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več