Poslovne rešitve
30.09.2021 07:00
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nufirček: vse poslovne funkcije na enem mestu

Poslovni svet se tehnološko spreminja, raste in razvija. Podjetja se morajo zavedati in prilagoditi spremembam, če želijo ostati konkurenčna.

Uporaba prilagojenih poslovnih programskih rešitev je namenjena izboljšanju in optimizaciji poslovnih procesov, tokov, upravljanja podatkov in ostalih splošnih storitev za stranke. Želja po izboljšani zmogljivosti, učinkovitosti in storilnosti ni nič novega. Pomislite samo na industrijsko revolucijo in današnjo digitalizacijo. Če so bili v preteklosti rešitev stroji, so v današnjem sodobnem svetu cilji doseženi na drugačen način, predvsem z uvajanjem prilagojenih programskih rešitev, ki so zasnovane tako, da natančno ustrezajo individualnim poslovnim potrebam. Prav prilagodljivost je tista lastnost, zaradi katere vsa podjetja mrzlično iščejo ustrezno rešitev.

Nekatera podjetja v tem iskanju preizkušajo raznoliko programsko opremo, ob tem pa se ne zavedajo, da jih to vodi v sistemsko nezdružljivost in posledično v negativen donos naložbe. Temu se lahko izognete z enotnim informacijskim sistemom, s katerim boste lahko učinkovito vodili podjetje. Podjetje Nufira d.o.o. razvija in implementira celostne programske rešitve, s katerimi odpravijo vse vaše težave v zvezi s poslovanjem in vodenjem proizvodnje ali trgovine. Programe v celoti prilagodijo vašim potrebam, hkrati pa poskrbijo za izobraževanje in začetno uvajanje kadrov.

Funkcionalnost se pretaka po programski kodi Nufirčka

Ste opazili, da imate v proizvodnji številne procese, ki se ponavljajo in po nepotrebnem porabijo preveč časa? Želite doseči boljšo učinkovitost, preglednost in zmanjšati stroške? V ta namen so pri podjetju Nufira d.o.o. razvili lasten program, ki so ga poimenovali Nufirček.

Nufirček je premišljeno zasnovana programska oprema, ki vam omogoča enostavno komunikacijo, kar pomeni, da se zaposleni pri vseh proizvodnih postopkih držijo enotnih smernic, od skladišča in logistike do obdelave izdelkov. S funkcijami za vodenje in sledenje proizvodnje imate boljši pregled nad samim delovanjem podjetja. Z zbranimi podatki lahko izvedete izračun potrebnih surovin, kar pomeni, da ste bolj natančni pri naročanju materiala ali orodij in se posledično izognete kopičenju materiala, kar vodi v dodatne nepotrebne stroške. Hkrati lahko natančno izračunate roke izdelave, kar izboljša tudi komunikacijo z vašimi strankami.

Program Nufirček vam dovoljuje vnašanje velikega števila različnih podatkov, kar vam omogoča izračune kalkulacij in predvidevanja poteka proizvodnje, izračunov rokov dobave in stroškov, kakor tudi vodenje statistike podatkov, pridobljenih iz proizvodnje v realnem času.

Ključne prednosti programske opreme Nufirček:

  • Sprejemanje naročil kupcev
  • Izračun potrebnega materiala in orodij v določenem obdobju glede na naročila in roke dobave
  • Naročanje in prevzem materiala, blaga ter orodij
  • Sledenje in vodenje celotne proizvodnje
  • Pošiljanje polizdelkov podizvajalcu in prevzem
  • Pošiljanje izdelkov kupcu
  • Izdelava pokalkulacij

Programska oprema Nufirček je natančno oblikovana in razvita na osnovi točno določenih potreb v proizvodnji. Je varna pred morebitnimi vdori ali nezaželenimi virusi in poskrbi za konkurenčno prednost vašega podjetja. Program avtomatizira rutinske naloge, s čimer zmanjšate človeške napake na najmanjšo možno mero. V primeru morebitne programske napake vam je na voljo takojšnja tehnična podpora strokovnjakov iz podjetja Nufira d.o.o.

Strokovna pomoč na vseh področjih

Poleg razvoja prilagojenih programskih rešitev vam v podjetju Nufira d.o.o. svetujejo pri izbiri ustrezne računalniške opreme, ki vam jo v skladu z vašimi željami tudi dobavijo, inštalirajo in vzdržujejo. Izdelajo vam celotni ali delni informacijski-komunikacijski sistem in ga na vašo zahtevo tudi vzdržujejo.

Več podatkov o podjetju Nufira d.o.o., o njihovih dejavnostih in preferencah najdete na spletni strani www.nufira.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Nufirček

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NUFIRA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri NUFIRA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NUFIRA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več
Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več

ZABEC.NET

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 10 50
Zabec.net - del skupine ZGroup Zgroup je integrirana poslovna skupina, ki podjetjem z inovativnimi tehnološkimi rešitvami pomaga dosegati digitalne in infrastrukturne cilje. Združujejo ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več