Življenjski slog
27.03.2021 07:24

Deli z drugimi:

Share

Para in Polti poskrbita za novo izkušnjo čistosti

Ob hitrem življenjskem tempu in polnem delavniku je težko poskrbeti za čist in urejen dom. Hkrati nam delo otežujejo sesalniki in krpe, ki velik del umazanije spustijo nazaj v naše domove.

Pri iskanju ustrezne čistilne opreme se učimo iz napak. Velikokrat se zaletimo v najdražje in najnovejše rešitve, ki pa še niso prestale vsakdanjih izzivov čiščenja domov. Opazimo lahko porast prodaje pametnih robotov, ki niso primerna rešitev za vsak dom, še posebej za večje domove, kjer so večji prostori prevelik zalogaj za robotske sesalnike. Hkrati večina robotskih rešitev nima primernih filtrov, ki bi 100 % ujeli vse umazane delce. Kako torej najti primerno rešitev? Para in parni čistilniki so dokazano med najučinkovitejšimi in najugodnejšimi rešitvami za čist in svež dom.

Revolucija v vsakdanjem čiščenju

Zakaj izbrati parne čistilnike in ne sesalnikov ali pomivalcev? Navadni sesalniki postorijo le eno opravilo, in še to neučinkovito. Kakovostni parni čistilniki, kot so to Polti Moppy Red in Vaporetto, izkoristijo prednosti parnega čiščenja, ki uniči 99,9 % bakterij in mikrobov ter poskrbi za svežino našega doma. Hkrati se znebimo vseh alergenskih delcev, ki ovirajo dihalne poti. Uniči in prepreči nastanek najtrdovratnejših madežev, od maščob in bakterij do plesni, ki v velikih količinah neopazno vplivajo na naše zdravje. 

Parni čistilnik Moppy Red čisti in dezinficira z vročo krpo, napolnjeno s paro, ki ima dokazano zdravilne učinke. Moppy Red je sestavljen iz podstavka za polnjenje, ki nadomešča običajno vedro in krpo napolni z vročo paro, s katero globinsko očistite vse vrste tal in navpičnih površin. Poudariti je treba, da uniči 99,9 % mikrobov brez uporabe dodatnih detergentov, kar pomeni, da so čistilniki Moppy tudi okolju prijazna rešitev. Elektrostatične krpe pa poskrbijo, da se delci prahu prilepijo nanje in se tako v vaš dom ne vrnejo več.

Znebite se težkih posod z vodo in gore čistil, ki uničujejo vaše domove in zdravje. Polti Moppy parni čistilnik je lahek in kompakten, ergonomsko držalo pa omogoča enostavno čiščenje. Teleskopski ročaj se prilagaja uporabniku, široka in tanka plošča pa doseže tudi najbolj skrite kotičke. Vroča para in Moppy krpa poskrbita za hitro in enakomerno sušenje površin, brez motečih lis.

Umazanija kar izpari

Revolucija se nadaljuje z vsestranskim Polti parnim čistilnikom Vaporetto Smart z neomejeno delovno avtonomijo. Vaporforce krtača s široko površino poskrbi za hitro in učinkovito vsakodnevno čiščenje. Tako kot Moppy Red, ima tudi Vaporetto ergonomsko obliko in gibljiv sklep, s katerim dosežete najtežje dostopna mesta. Za svežino lahko poskrbite kar sami, saj ima krtača vgrajen dozirnik za Frescovapor dišave, ki vašemu domu dajejo pridih zemeljskih barv.

Kot že rečeno, je para najučinkovitejši in naraven način čiščenja. S paro očistimo najtrdovratnejše madeže, ne da bi pri tem z različnimi čistili zastrupljali svoje telo. Dodatna prednost parnega čiščenja in čistilnika Vaporetto Smart je v snemljivem rezervoarju vode s hitrim segrevanjem, kar pomeni, da je čistilnik pripravljen za uporabo v dveh minutah. Z Vaporetto parnim čistilnikom boste po končanem čiščenju čutili le čist in svež zrak.

Kje se lahko pridružite revoluciji?

Vodja parne revolucije je družinsko podjetje Elektro Čebašek s 25-letno tradicijo, ki v spletni trgovini VALUMA nudi kvalitetne izdelke za čist in varen dom. V ponudbi imajo parne čistilnike, sesalnike, parne sesalnike, likalne postaje in likalne sisteme priznanih italijanskih blagovnih znamk, pa tudi vlažilnike zraka znamke Olentima, ki so se izkazali za zelo atraktivne in zanesljive.

Bogato ponudbo Polti parnih čistilnikov in ostalih izdelkov za čist in svež dom si lahko ogledate na spletni strani elektro-cebasek.si. (P.R.)

Vas zanima več iz te teme?
Parni čistilniki

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več
Zlati partner

STRIM PLUS d.o.o.

Cesta dveh cesarjev 393, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 52 00
Strim plus d.o.o. sestavlja dinamična ekipa, ki se ukvarja s tremi segmenti poslovanja v prehodu od papirnate sedanjosti v digitalno prihodnost. Rešitve tiskanja Tiskanje ... Več