Varnost
27.08.2008 09:43
Posodobljeno 12 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Panda Security 2009 rešitve

Panda Security 2009 rešitve
Panda Security 2009 rešitve

Panda Security, eno izmed vodilnih podjetij na področju varnostne industrije, je lansiralo svoje nove rešitve za uporabnike. Panda Antivirus Pro 2009, Panda Internet Security 2009 in Panda Global Protection 2009 ponujajo največjo in najučinkovitejšo zaščito trenutno dostopno na trgu in vse to ob minimalni porabi virov.
Panda Security je prvi prodajalec varnostnih rešitev, ki lahko v svojih kakovostnih produktih zagotovi tehnologijo, infrastrukturo, znanje in izkušnje s pristopom kolektivne inteligence. Nove Panda 2009 uporabniške rešitve še bolj učinkovito vključujejo metodo kolektivne inteligence.
Panda Security kolektivna inteligenca deluje kot internetna baza v realnem času, ki shranjuje večino podpisnih datotek, in jih ob minimalni porabi virov ohranja na osebnem računalniku uporabnika. Novi produkti ne uporabljajo metode kolektivne inteligence zgolj za potrebe izvajanja pregleda računalnika na zahtevo uporabnika, temveč ščiti uporabnika v času obiskovanja internetnih strani, določa ali je odpiranje e-pošte varno ali ne, zagotavlja boljšo zaščito pred neznanimi grožnjami in pregleduje programe, ki jih uporabnik izmenjuje preko aplikacij za instantno medsebojno dopisovanje (npr. MSN Messenger).
Vsak Panda uporabnik je tako tipalo za nove škodljive kode, saj avtomatično posreduje statistične podatke o le-teh v oblak znanja in podatkov. Ta novi pristop zmanjšuje obremenitev povezave na osebnem računalniku uporabnika in zagotavlja hitrejše in bolj izčrpno posodabljanje zaščite.

Ta inovativni model ne samo omogoča odkrivanje veliko več škodljivih kod kot manualni sistem, ki ga uporabljajo nekateri drugi laboratoriji, ampak omogoča tudi odkrivanje novih groženj, ki še niso bile prepoznane. S kombiniranjem metode kolektivne inteligence in TruPrevent tehnologij je Panda sposobna odkrivanja najbolj sofisticiranih škodljivih kod.

Panda Security uporabniške rešitve vključujejo inovativno, močno verzijo svoje tehnologije “zaščite identitete”. Ta tehnologija proaktivno odkrije vsak poskus kraje zaupnih podatkov preko hevrističnega pregledovalnega sistema. Panda nove rešitve prav tako vsebujejo novo orodje za nevtraliziranje bančnih Trojancev. Obe, tako Panda Internet Security 2009 kot tudi Panda Global Protection 2009 vključujeta filter za osebne podatke, ki omogoča določitev zaupnih informacij (številke računov, gesla…), ki naj ne bi zapuščale PC-ja brez vednosti uporabnika. Vse to služi za zaščito pred krajo osebnih zaupnih podatkov.
Še ena ključna značilnost novih produktov je TruPrevent 2.0, naprava za odkrivanje škodljivih kod na podlagi njihovega vedenja in akcij, ki jih izvajajo. Ta naprava zagotavlja zaščito pred neznanimi škodljivimi kodami in napadi, ki izkoriščajo ranljivosti sistema. Nove TruPrevent 2.0 naprave so bile znatno izboljšane, povišujejo nivo odkrivanja in zmanjšujejo število lažnih alarmov.

Nova anti-spam naprava v rešitvah Panda Internet Security 2009 in Panda Global Protection 2009 uporablja tehnologijo kolektivne inteligence in zvišuje nivo odkrivanja spam-a in odstranjuje večino nezaželene pošte.

Vas zanima več iz te teme?
Panda antivirusni program antivirusni programi

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več

DUNA ŠPENKO d.o.o.

Valburga 50, 1216 Smlednik, Tel: 041 736 701
Špenko TV Iskanje pravega podjetja, ki ustreza vsem vašim pogojem, ni nujno težavno. Filtriranje podjetij po izkušnjah in kvalitetni ponudbi je dobro osnovno merilo. Kaj kmalu se ... Več

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 01 309 44 44
Planet GV posameznikom in podjetjem že več kot 30 let pomaga do svežih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Pridružite se jim in sezite višje. Več

WLAN-SAT, Aleksander Marzidovšek s.p.

Krasna 5, 2319 Poljčane, Tel: 040 222 266