Življenjski slog
Varnost
01.03.2024 07:15
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametno zaklenjen dom

Pametni domovi nam omogočajo boljši nadzor nad porabo energije, hkrati pa olajšajo vsakdanja opravila z avtomatizacijo zaklepanja, prilagajanja temperature prostora itd.

Zato je pametna ključavnica nepogrešljiv element vsakega pametnega doma. S pametnimi ključavnicami poskrbite za varnost svojega doma. Zamenjajte sedanjo ključavnico vhodnih vrat s pametno ključavnico, s katero boste lahko vrata zaklepali in odklepali na daljavo, preverjali, ali ste vrata zaklenili, ko ste že odšli, in beležili, kdo je prišel in odšel.

Izbira pametne ključavnicePoiščite pametno ključavnico, ki ima vse funkcije, kot so Bluetooth, povezavo z Wi-Fi oziroma možnost vnosa s tipkovnico. Paziti morate tudi, da je pametna ključavnica, ki jo izberete, združljiva z vašimi vrati. DOM Roq lahko odklenete na več poljubnih načinov: s pametnim telefonom, transponderjem, tipkovnico ali tradicionalnim ključem.

Kaj pa varnost?

V podjetju DOM Titan menijo: »Če so pametne ključavnice pravilno nameščene in uporabljene, so prav tako, če ne še bolj varne, kot tradicionalne ključavnice in so veliko bolj vsestranske. S pametno ključavnico preprečite vdore, preden se zgodijo, s čimer zagotovite, da boste vi in vaš dom varni.«


Pametna ključavnica, vredna vašega zaupanja

Pametna ključavnica DOM Roq zapolnjuje vrzel med mehanskimi in digitalnimi rešitvami zaklepanja in tako zagotavlja najboljšo izkušnjo obeh načinov zaklepanja.

Ostale prednosti:

 • 24 UR NADZORA
  • Odklenjeno ali zaklenjeno, kjerkoli ste, vedno prejmete obvestila o statusu svojih vrat.
 • VISOKA STOPNJA VARNOSTI
  • Mehansko in digitalno varno, z odpornostjo na poskuse vloma in nepooblaščen vstop ter z 256-bitim šifriranjem, ki ščiti vaše osebne podatke.
 • VLOMNA OPOZORILA
  • Prejmete takojšnja opozorila o poskusih vstopa v vaš dom, ker pametna ključavnica zazna močne vibracije na vaših vratih.
 • ODDALJEN DOSTOP 24 UR
  • S telefonom lahko hitro in priročno digitalno odklenete ali zaklenete vrata. Gostom omogočite enkraten, stalen ali časovno omejen dostop.
  • Vrata lahko odklenete tudi z mehanskim ključem od zunaj ali od znotraj s pritiskom na gumb. Z dodatno tipkovnico lahko odklenete vrata s pomočjo vnosa kode ali prislonitve RFID medija za odklepanje (kartica, obesek, itd.).
 • POSEBNE FUNKCIJE
  • Zaščita otrok (izklop mehanskega gumba), nočni režim (izklop signalizacije, počasnejše delovanje motorja).
  • Ključavnica je motorizirana, kar pomeni, da na podlagi pravilnega prejetega signala ključavnica sama odklepa in zaklepa vrata. Deluje brezžično, zmogljivost baterije – več mesecev normalne uporabe.

Pametne ključavnice so postale ključni element varnosti doma in poslovnih prostorov. Z njihovo pomočjo lahko preprečimo neželene vdore in poskrbimo za zaščito nas samih ter našega premoženja.

Vas zanima več? Pokličite ali pošljite e-mail: +386 (0) 1 83 09 127; info@dom-titan.si

www.dom-titan.si

(P.R.)


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem DOM TITAN.
Vas zanima več iz te teme?
pametne ključavnice


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več
Zlati partner

Kaspersky

, ,
Kaspersky je globalno priznano podjetje, specializirano za raziskovanje, razvoj in ponudbo visoko zmogljivih varnostnih rešitev za informacijsko varnost in zaščito pred spletnimi ... Več
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več