Računalništvo, telefonija
21.12.2019 09:01
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametni televizor Xiaomi še nikoli ceneje!

Televizor Xiaomi Mi TV je tokrat na spletni trgovini Cafago na voljo po nadvse ugodni ceni.
Televizor Xiaomi Mi TV je tokrat na spletni trgovini Cafago na voljo po nadvse ugodni ceni.

Relativno poceni izdelki podjetja Xiaomi se na področju pametnih mobilnih telefonov Android lahko brez težav kosajo z izdelki vodilnih podjetij. To povsem drži tudi za njihovo prvo pametno družino televizorjev Mi TV. Ta je namreč namenjena najzahtevnejšim uporabnikom, kljub odličnim strojnim specifikacijam pa je cenovno dostopna.

Tokrat ima spletni prodajalec Cafago za nas posebno ponudbo za pametni televizor Xiaomi, ki je opremljen z zaslonom z 81,28-centimetrsko oziroma 32-palčno diagonalo in ločljivostjo 1.366 x 768 slikovnih točk. Tu gre za zelo zmogljivo večpredstavnostno napravo, saj jo poganja štirijedrni procesor s sredicami ARM Cortex-A53 v navezi s hitrimi štirimi gigabajti sistemskega pomnilnika. Za shranjevanje večpredstavnostnih vsebin pa je na voljo vgrajeni pomnilnik z osmimi gigabajti prostora, ki ga po potrebi lahko razširimo z zunanjim pomnilniškim medijem, kar je nedvomno velik plus za ljubitelje filmskih posnetkov.

Televizorjev Xiaomi Mi TV ima seveda dostop do spletnega portala Google Play, kjer je na voljo bogata paleta aplikacij za Android, kot je na primer YouTube. To ne preseneča, saj televizor temelji na osnovi mobilnega operacijskega sistema Android 9.0 Pie z nekoliko prirejenim vmesnikom. Če vas je novi pametni televizor podjetja Xioami prepričal, je ta na spletni povezavi https://bit.ly/34Gas5h na voljo za zgolj 179,99 evrov. Izjemna ponudba veja do konca decembra, poštnina za nadvse zanimivi pametni televizor pa je brezplačna.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku