Računalništvo, telefonija
26.10.2018 09:00
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametni sprejemnik EON Smart Box prinaša novo dobo televizije

Pri Telemachu so predstavili televizijo prihodnosti, ki bo zadovoljila tudi najzahtevnejše gledalce. EON Smart Box je rezultat prilagajanja tehnološkim trendom in pričakovanjem uporabnikov, saj jim omogoča najsodobnejšo uporabo televizije in jih vsak trenutek povezuje s svetom. Z novim sprejemnikom EON Box lahko na svojem televizorju uporabljate vse napredne funkcionalnosti televizije EON in storitve platforme Android TV: YouTube, Google Play Music in Google Play Movies & TV. Prav tako lahko prenašate in se zabavate z igrami Google Play Games ter uporabljate na tisoče drugih aplikacij iz trgovine Google Play Store.
Pametni sprejemnik EON Smart Box prinaša novo dobo televizije
Pametni sprejemnik EON Smart Box prinaša novo dobo televizije

Sprejemnik EON, s katerim bo vsaka televizija postala pametna televizija, je opremljen z novim daljinskim upravljalnikom s tehnologijo Bluetooth in glasovnim iskanjem, kar bo bistveno olajšalo iskanje vsebin. EON na vseh napravah ponuja enako število televizijskih programov in vsebin na zahtevo, ki jih je v novi knjižnici kar 12.500.

»Prisluhnili smo željam uporabnikov in ustvarili televizijo prihodnosti, ki bo zadovoljila vse njihove potrebe. Ker je osnova za delovanje tehnologij prihodnosti kakovostno omrežje, smo več let vlagali v izgradnjo in prenovo fiksne infrastrukture, da lahko danes ponudimo nove pakete, z vlaganjem v omrežje pa bomo nadaljevali tudi v prihodnje,« je povedal predsednik poslovodstva Telemacha, Adrian Ježina, in poudaril, da bo EON na voljo vsem prebivalcem Slovenije, ne glede na to, ali se nahajajo v Telemachovem omrežju ali ne.

Pametnejši, boljši in hitrejši tudi novi fiksni paketi družine EON

Televizija prihodnosti EON deluje na Telemachovem GIGA omrežju, ki predstavlja največje omrežje nove generacije v regiji. Z njegovo pomočjo lahko odslej uporabniki uživate v prenovljenih fiksnih paketih EON LIGHT, EON FULL in EON PREMIUM.

Začetni paket EON LIGHT nudi najvišje hitrosti v začetnem trojčku, ki segajo kar do 75 Mbps. V srednjem paketu EON FULL so na voljo hitrosti interneta do 150 Mbps, v paketu EON PREMIUM pa celo do 300 Mbps. Od danes naprej je pri Telemachu na voljo tudi dodatni paket 1 Gbps za najzahtevnejše uporabnike. Poleg izjemnih internetnih hitrosti vsi prenovljeni paketi vključujejo do 73 programov v visoki ločljivosti HD, ogled za sedem dni nazaj in 12.500 vsebin na zahtevo.


Prijavi napako v članku