Telefoni
08.08.2015 14:59
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametni mobilni telefon Nintendo kmalu naprodaj?

Igričarski pametni mobilni telefon Nintendo je videti naravnost fantastično.
Igričarski pametni mobilni telefon Nintendo je videti naravnost fantastično.

V zadnjih nekaj letih smo imeli priložnost videti kar nekaj konceptov pametnih mobilnih telefonov podjetja Nintendo, številni med njimi pa so bili vse prej kot običajni. Najnovejši koncept igričarskega pametnega mobilnega telefona Nintendo pa je nadvse zanimiv, saj gre za napravo, ki temelji na operacijskem sistemu Android in jo uporabljamo za igranje mobilnih iger. Koncept novosti so zasnovali pri nemškem oblikovalskem podjetju Curved Labs, med ljubitelji iger podjetja Nintendo pa je že naletela na veliko mero navdušenja.

Pametni mobilni telefon Nintendo je namreč opremljen s klasičnim igričarskim upravljalnikom, tako da je igranje iger pravi užitek, hkrati pa daje mobilniku prepoznaven videz. Glede na to, da je koncept pametnega mobilnega telefona nemškega oblikovalskega podjetja Curved Labs naletel na dobre odzive uporabnikov igralnih konzol Nintendo, na spletu že krožijo govorice, da naj bi podjetje resno razmišljalo o začetku prodaje tovrstne mobilne naprave z mobilnim operacijskim sistemom Android.

Zamisel nemškega oblikovalskega podjetja Curved Labs o igričarskem pametnem mobilnem telefonu Nintendo z mobilnim operacijskim sistemom Android pa si lahko ogledate na spodnjem videoposnetku oziroma na povezavi bit.ly/Nintendo-Android.


Prijavi napako v članku