Računalništvo, telefonija
13.07.2020 17:59
Posodobljeno 11 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametna zapestnica Xiaomi Mi Smart Band 5 po nadvse ugodni ceni!

Xiaomi Mi Smart Band 5 je lahko vaša že za 35,99 evrov.
Xiaomi Mi Smart Band 5 je lahko vaša že za 35,99 evrov.

Na spletu se veliko govori o pametni zapestnici Xiaomi Mi Smart Band 5, saj ta v primerjavi s prejšnjo različico opremljena z nekoliko večjim zaslonom AMOLED, in sicer s 3-centimetrsko oziroma 1,2-palčno diagonalo. Poleg tega bo novost opremljena tudi s podporo za brezstično plačevanje NFC. To dejansko pomeni, da bomo lahko novo pametno zapestnico podjetja Xiaomi povezali s plačilnim sistemom Google Pay in jo uporabljali za brezstično plačevanje, kar bodo zagotovo veseli predvsem tehnološko naprednejši uporabniki. Na voljo je sicer tudi različica brez tehnologije NFC.

Nič manj zanimiv ni niti sistem polnjenja, saj je opremljen z magnetom, kar pomeni, da je priprava za polnjenje še enostavnejše. Povsem prenovljena pa sta tudi sistem za merjenje srčnih utripov in barometer. Nekaj novosti pa je tudi na področju programske opreme. Tu je namreč na voljo programska oprema PAI oziroma Personal Activity Intelligence, ki omogoča prikaz dodatnih informacij o fizičnih aktivnostih, kar naj bi še izboljšalo fizično pripravljenost uporabnika.

Če vas je nova pametna zapestnica Xiaomi Mi Smart Band 5 prepričala imamo dobro novico za vas. Ta je namreč po akcijski ceni naprodaj na spletni prodajalni Ebay, in sicer na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/184357319883. Zanjo boste namreč odšteli le 35,99 evrov. Več informacij o izdelku pa si lahko preberete na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/184357319883.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku