Računalništvo, telefonija
03.02.2015 09:12
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametna ura ali zapestni telefon?

Pametna ura ali zapestni telefon?
Pametna ura ali zapestni telefon?

Atongm je trgu pravkar predstavil njihovo najnovejšo različico pametne ure W008, ki z seboj prinaša precej izboljšav glede na prejšnjo verzijo W007. Z opcijo zlate, srebrne ali črne barvne kombinacije je ta pametna ura primerna tako za aktivnega kot za poslovno orientiranega posameznika. Stranski gumbi so hitri in odzivni, prav tako nam je všeč, da so dodali pokrovček za micro-usb vhod. Najbolj očitna izboljšava pri modelu W008 pa je opcija vstavitve SIM kartice. Z vstavitvijo katerekoli gsm SIM kartice se pametna ura spremeni v zapestni telefon.

Novi operacijski sistem je enostaven in neposreden. Na voljo ima 4 različne teme z katero lahko izrazite svojo osebnost. Tudi pri odpiranju večih aplikacij se ura ne upočasni, prav tako je ekran na dotik presenetljivo odziven in natančen. Tudi pri klicanju z uporabo številčnice se je odlično odrezal.

Ura ima prednaloženih 10 različnih aplikacij, ki so zabavne in tudi precej uporabne. Novi zvočniki Yamaha zagotavljajo dober zvok pri predvajanju MP3 datotek ali pri gledanju filmov. Zelo zanimiva funkcija je tudi opomnik za premikanje. Po daljšem času brez premikanja vas bo ta pametna ura Atongm W008 opozorila, da vstanete in naredite nekaj razgibavanja in telovadbe, kar je odlično za vse nas, ki pred računalniki presedimo po cele dneve in pozabimo na fizično aktivnost. V primeru, da se vaš pametni telefon in ura oddaljita preveč eden od drugega vam bo to ura sporočila, kar lahko prepreči, da bi telefon pozabili recimo v pisarni ali lokalu. Seveda so dodane še funkcije kot je pedometer, nadziranje spanja in podobno.

Po nekajtedenski uporabi smo se dodobra spoznali z pametno uro Atongm W008. Všeč nam je dizajn, ki pritegne poglede kamorkoli gremo. To pametno uro priporočamo vsakomur, ki išče zanimiv in moderen dodatek k svojemu telefonu brez tega, da bi za to zapravil celo premoženje.

Svoj primerek si zagotovite v spletni trgovini gearbest.com za le 56€. (oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku