Telefoni
27.11.2012 06:35

Deli z drugimi:

Share

Pametna torba za polnjenje mobilnih naprav

Hitro, enostavno in priročno polnjenje mobilnih naprav.
Hitro, enostavno in priročno polnjenje mobilnih naprav.

Pametne mobilne telefone, tablične računalnike in druge mobilne naprave uporabljamo že na vsakem koraku. Zato se pogosto zgodi, da nas te zaradi izpraznjene baterije pustijo na cedilu ravno takrat, ko jih najbolj potrebujemo. Da bi se mobilne naprave lahko polnile vsaj na poti, se je na spletnem portalu Kickstarter pojavila idejna zasnova pametne ročne torbe Phorce. Preko nje naj bi bilo mogoče polniti skorajda vse naše mobilne pripomočke.

Zamisel o pametni ročni torbi Phorce je tako preprosta kot uporabna. Inovatorji so vanjo namreč vgradili zmogljivo baterijo in tri priključke USB. Z njo bo mogoče 8-krat napolniti pametni mobilni telefon Apple iPhone, 6-krat mobilnik Samsung Galaxy S3 in enkrat tablični računalnik iPad. Prenosnemu računalniku s 15-palčno oziroma 38,1-centimetrsko diagonalo bo »dodala« štiri ure življenja.

Pametno ročno torbo Phorce poganja namenska aplikacija, ki je združljiva tako z operacijskim sistemom Android kot iOS. Do aplikacije je moč dostopati tudi preko brezžične povezave Bluetooth. Novost bo skupno tehtala 1,7 kilograma in bo primerna tako za polnjenje manjših mobilnih naprav kot prenosnih računalnikov z zasloni, manjšimi od 14-palcev oziroma 35,6-centimetrov.

Zamisel pametne ročne torbe Phorce si lahko ogledate na spletnem portalu Kickstarter, in sicer na naslovu http://goo.gl/lGgSZ. To si lahko v prednaročilu oziroma »subvencionirani ceni« naročite že za preračunanih 155 evrov. Število pametnih ročnih torb Phorce po zelo ugodni ceni je seveda omejeno.


Prijavi napako v članku