Življenjski slog
29.03.2024 17:30

Deli z drugimi:

Share

Pametna ključavnica Aqara za dobrih 160 €

Pametna ključavnica je najlažji način, da se pridružite skupnosti pametnih domov. Obenem pa si boste še zagotovili večjo varnost. Na spletni strani www.cafago.com je trenutno znižana pametna ključavnica Aqara A100 Pro. Dobite jo lahko za ugodnih 167,39 € z brezplačno poštnino iz evropskega skladišča.

Glavne značilnosti

Ena od ključnih prednosti Aqara A100 je njena izjemna energetska učinkovitost. Z vključenimi osmimi baterijami tipa AA ključavnica zagotavlja več kot 18 mesecev neprekinjenega delovanja, zahvaljujoč Aqarini tehnologiji varčevanja z energijo. Ta lastnost minimizira potrebo po pogostih zamenjavah baterij in zagotavlja zanesljivo delovanje v daljšem časovnem obdobju.

Aqara A100 uporablja Zigbee 3.0, najbolj stabilno in zanesljivo tehnologijo za pametni dom, ki omogoča avtomatizacije in integracije z oblakom. Poleg tega Bluetooth povezljivost omogoča neposredno povezavo s telefonom, kar uporabnikom prinaša dodatno raven udobja pri upravljanju njihovega dostopa.

Pametna ključavnica Aqara A100 predstavlja devet različnih načinov odklepanja, ki zagotavljajo fleksibilnost in varnost za vsako situacijo. Uporabniki lahko izbirajo med trajnimi, enkratnimi in konfiguriranimi gesli, odtisom prsta, NFC kartico, mehaničnim ključem, aplikacijo Aqara Home, HomeKit/Siri in Google Assistant. Takšna raznolikost metod odklepanja pomeni, da je A100 primerna za širok spekter uporab, od domačega okolja do najemnih nepremičnin in hotelske industrije.

Aqara A100 vsebuje hitri čitalec prstnih odtisov, integriran v ročaj, tako da bo vaš palec naravno počival na njem pri odpiranju vrat. To omogoča, da je verifikacija hitrejša in enostavnejša kot kdajkoli prej.

Pametna ključavnica je zasnovana tako, da deluje naravno z HomeKitom in podpira odklepanje preko Google Assistant, kar uporabnikom omogoča še večjo integracijo z njihovimi pametnimi domačimi ekosistemi.

Gesla in nastavitve ključavnice je mogoče konfigurirati na daljavo preko Zigbee, kar Aqaro A100 naredi idealno za uporabo v panogi nepremičnin in gostinstva, kjer je potrebno upravljanje dostopa na daljavo.

V primeru izpraznjene baterije, Aqara A100 še vedno omogoča dostop z mehaničnim ključem ali preko skritega polnilnega vhoda tipa C, kar zagotavlja, da bodo uporabniki vedno imeli dostop do svojih prostorov.

Več na www.cafago.com.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Cafago.
Vas zanima več iz te teme?
pametna ključavnica


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več
Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
O podjetju Si splet V podjetju Si splet d. o. o. od leta 2001 tržimo varnostne rešitve na področju informacijskih tehnologij. V letu 2003 smo pridobili ekskluzivno partnerstvo ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več