Računalništvo, telefonija
19.04.2018 13:34
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Pametna kamera Xiaomi Xiaomo po neverjetno nizki ceni!

Z nakupom pametne kamere Xiaomi Xiaomo zagotovo ne bomo zgrešili!
Z nakupom pametne kamere Xiaomi Xiaomo zagotovo ne bomo zgrešili!

Danes najdemo na trgu številne poceni, a nadvse dobre pametne kamere, zasluge za to pa gredo predvsem kitajskim proizvajalcem in znamkam, ki so med uporabniki vse bolj priljubljene. Pogosto pa se celo zgodi, da kitajski proizvajalci ponudijo v prodajo izdelke, ki prinesejo na trg velike novosti. Med njimi zagotovo izstopa pametna kamera Xiaomi Xiaomo, saj je opremljena z zelo naprednimi možnostmi. Na srečo je ta na spletni prodajalni Cafago na voljo po nadvse ugodni ceni (https://www.cafago.com/en/p-pac0044w-us.html?aid=niske), saj bomo zanjo z vnosom kupona »APAC00« (brez narekovajev) odšteli le 69,99 evrov. Ker pa ta ponudba preteče 15. maja, z nakupom nikakor ne gre odlašati.

Pametna kamera Xiaomi Xiaomo je opremljena s štirijedrnim procesorjem, zmogljivo baterijo in zadostnim prostorom za shranjevanje videoposnetkov. Poleg tega jo odlikuje lahko in trpežno ohišje ter možnost upravljanja z uporabo naprednih gestur. Za kakovostno zajemanje fotografij in videoposnetkov pa je na voljo kakovostno slikovno tipalo ločljivosti kar 13 milijonov slikovnih točk.

Pametna kamera Xiaomi Xiaomo velikosti zgolj 4,7 x 4,7 x 2,7 centimetrov in teže 65 gramov je opremljena z baterijo zmogljivosti 90 miliamper ur, za shranjevanje videoposnetkov in fotografij pa je na voljo osem gigabajtov vgrajenega pomnilnika. Tega lahko po potrebi razširimo s pomočjo pomnilniške kartice in sicer do 32 gigabajtov. Pametna kamera Xiaomi Xiaomo je seveda združljiva s pametnimi mobilnimi telefoni in tabličnimi računalniki, ki imajo nameščen mobilni operacijski sistem Android 5.0 ali novejši oziroma iOS 9.0 ali novejši.

Več informacij o zanimivi pametni ročni uri je na voljo na tej povezavi, kjer seveda lahko oddate tudi vaše naročilo. Poštnina pošiljanja izdelka v Slovenijo je seveda brezplačna, če pri oddaji naročila v okence vpišete sporočilo “Please send by Europe Express for free taxes”, pa se boste izognili tudi davčnim dajatvam.


Prijavi napako v članku