Strojna oprema
Računalništvo, telefonija
Računalniške komponente
Igre
13.06.2024 14:19
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Otvoritvena akcija na novi lokaciji računalniške trgovine INPUT

Na novi lokaciji je vrata odprla specializirana računalniška trgovina INPUT, ki bo razveselila vse tehnološke navdušence. Od 17.6.2024 do konca meseca se splača zaviti v Velenje, saj so ob otvoritvi pripravili posebne popuste.
Strokovno usposobljeni prodajalci vam bodo z veseljem pomagali in svetovali pri izbiri prave opreme. Foto: KONCERN ENA
Strokovno usposobljeni prodajalci vam bodo z veseljem pomagali in svetovali pri izbiri prave opreme. Foto: KONCERN ENA

Čeprav trgovina INPUT na prvi pogled ne impresionira s svojo velikostjo, ponuja vse, kar imajo veliki – od računalnikov, adapterjev, kablov, računalniških slušalk, mišk in tipkovnic do kartuš in tonerjev za tiskalnike, USB ključkov, kartic, kamer … – v računalniški trgovini INPUT boste našli vse za tiste, ki jih računalniki in tehnologija resnično navdušujeta.

Specializirana trgovina s specializiranimi prodajalci

V trgovini INPUT ne boste tavali med policami in iskali stvari, kot se danes v trgovinah prepogosto dogaja. Na vas čakajo strokovno usposobljeni prodajalci, ki vam bodo z veseljem pomagali in svetovali pri izbiri prave opreme za vaše potrebe. Njihovo znanje in izkušnje zagotavljajo, da boste našli točno tisto, kar potrebujete.

Če boste iskali kaj specifičnega in ne boste vedeli, kje bi to našli, se obrnite nanje, saj bodo zagotovo vedeli, o čem govorite in kaj iščete.

Nova lokacija, enaka kakovost

Trgovina INPUT, ki je sicer na trgu že dobrih šest let, se je torej preselila na novo lokacijo. Da jo boste lažje našli, poiščite Mercator center v Velenju (Šaleška cesta 1) in ne boste je mogli zgrešiti. Nato pa zgolj uživajte ob vseh računalniških dobrotah.


OTORITVENA AKCIJA

Vsekakor se splača priti na obisk in pobrskati med ponudbo. Zakaj? Ker imajo kup zanimivih stvari za takšne, kot smo mi – takšne, ki nas zanimajo računalniki in vse, kar je z njimi povezano. Dodaten ogromen razlog pa je otvoritvena akcija s popusti od 17. do 30.6.2024.


Ne glede na to, ali ste domači uporabnik, računalniški entuziast ali profesionalec, te otvoritve ne smete zamuditi. Tudi zato, ker vam bo po nakupu ostal v denarnici še kak evro ali pa boste za isto vsoto odnesli domov kakšno dodatno stvar.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KONCERN ENA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri KONCERN ENA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

KONCERN ENA_logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KONCERN ENA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50
Zlati partner

XENON FORTE d.o.o.

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana, Tel: 01 548 48 00
Xenon forte d.o.o. je podjetje s 30-letno tradicijo. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon ... Več

NCOM d.o.o.

Bičevje 5, 1000 Ljubljana, Tel: 040 855 519
Mobilne aplikacije so korenito spremenila način delovanja podjetij. Več kot 3 milijarde ljudi ima dostop do pametnega telefona. Mobilne aplikacije trenutno predstavljajo najučinkovitejši, ... Več