Paketi in akcije
01.07.2011 13:21

Deli z drugimi:

Share

ORTO razprodaja z odličnimi telefoni po strganih cenah in nova Opcija 501 za klice v druga omrežja

Vsi, ki želijo prehiteti razprodaje in si zagotoviti enega izmed odličnih telefonov tudi do 90 odstotkov ceneje, lahko to storijo pri Si.mobilu že od 1. julija.
Vsi, ki želijo prehiteti razprodaje in si zagotoviti enega izmed odličnih telefonov tudi do 90 odstotkov ceneje, lahko to storijo pri Si.mobilu že od 1. julija.

Z začetkom poletja, počitnic in časa užitkov Si.mobil še pred začetkom uradnih poletnih razprodaj s 1. julijem začenja z ORTO razprodajo. Cene določenih telefonov bodo znižane tudi za 90 odstotkov. ORTOvci, ki veliko kličejo, pa si lahko odslej vklopijo tudi novo Opcijo 501, ki za le 9 evrov na mesec omogoča kar 501 minuto klicev v vsa ostala omrežja v Sloveniji. ORTO razprodaja bo potekala od 1. julija do 28. avgusta oz. do razprodaje zalog.


Vsi, ki želijo prehiteti razprodaje in si zagotoviti enega izmed odličnih telefonov tudi do 90 odstotkov ceneje, lahko to storijo pri Si.mobilu že od 1. julija. Podrobnosti o ORTO razprodaji so na voljo tukaj. Najbolj vroči telefoni z ORTO razprodaje se nahajajo v spodnji tabeli, celotno ORTO ponudbo pa najdete na www.orto.si:

Za nižje stroške pogovorov lahko naročniki svoj ORTO paket že od 1. julija dalje nadgradijo z novo Opcijo 501. V primerjavi z Opcijo 201, s katero si za 5 EUR na mesec uporabniki zakupijo 201 minuto pogovorov v druga slovenska omrežja, prinaša nova Opcija 501 zakup 501 minute pogovorov v druga slovenska mobilna in stacionarna omrežja za le 9 EUR mesečno. Opciji nista združljivi, kar pomeni, da se lahko uporabnik posamičnega naročniškega paketa odloči le za eno od njiju. Če naročnik porabi več kot 501 minuto vključenih pogovorov, se vsaka nadaljnja minuta zaračuna po veljavnem ceniku za klice v druga slovenska omrežja za pakete ORTO.


Prijavi napako v članku