Računalništvo, telefonija
16.08.2004 15:26

Deli z drugimi:

Share

Oregon Scientific skupaj s Ferrarijem

Podjetje Oregon Scientific se je na področju oblikovanja svojih izdelkov povezalo s zmagovalnim moštvom formule 1 – Ferrarijem. Izdali so novo serijo časomerilnih naprav s Ferrarijevimi oblikovalskimi rešitvami, ki je zasnovana v dveh linijah: Aerodynamic in Speedometer, vsaka pa obsega tri različne naprave.

Aerodynamic linija je prepoznavna po športnem videzu, ukrivljenih linijah, ki so prisotne v svetu dirkalnikov formule 1 vsebuje pa izdelke FAP101 Silverstone – radijsko vodena budilka, FAW101 Monza – vrhunska stilska vremenska postaja ter SL929 Hockenheim – vodoodporna ročna štoparica.

Speedometer linijo odlikuje zadržan, klasičen dizajn, s prikazovalniki v obliki merilnikov vrtljajev in hitrosti armature Ferrarijev ter s prefinjenim srebrnim videzom. Med temi izdelki najdemo FST301 Imola in FSP301 Maranello – radijsko vodeni budilki ter FSW301 Modena – vremenska postaja.

Vsak model je na voljo v dveh barvnih različicah: v Ferrarijevi živi rdeči ali v črni barvi ogljikovih vlaken. Izjemen oblikovalski pristop in značilne barve ter logotipa obeh blagovnih znamk, zaokrožujejo vrhunski dizajn, ki ga bodo veseli predvsem navijači Ferrarija. Na slovenskih policah se bodo pojavili konec avgusta.

Oregon Scientific, vodilno podjetje pri inovacijah na področju potrošne elektronike, je prepoznavno po modernem, stilskem oblikovanju ter natančni in zanesljivi tehnologiji. V proizvodnem programu imajo kakovostne radijsko vodene digitalne vremenske postaje, budilke, termometre štoparice …


Prijavi napako v članku