Telefoni
08.12.2013 07:41

Deli z drugimi:

Share

Oppo Find 7: Mega mobilnik, ki nas ne bo razočaral

Pametni mobilnik Oppo Find 7 bo opremljen z dovolj zmogljivo strojno opremo, da bo zlahka opravil tudi z najzahtevnejšimi opravili in bo kot nalašč za preživljanje prostega časa. Novost bo namreč opremljena z izjemnim 5,7-palčnim zaslonom visoke ločljivosti in zmogljivim procesorjem Snapdragon 805.
Mobilnik Oppo Find 7 se bo ponašal s kompaktnim ohišjem, zmogljivo strojno opremo in Androidom 4.3.
Mobilnik Oppo Find 7 se bo ponašal s kompaktnim ohišjem, zmogljivo strojno opremo in Androidom 4.3.

Kitajski proizvajalci pametnih mobilnih telefonov na trgu izstopajo z izdelki, ki se lahko pobahajo z zmogljivo strojno opremo, smešno nizkimi cenami in predvsem izredno tankimi ohišji. Pametni mobilni telefon Find 7 podjetja Oppo seveda ne bo nobena izjema, saj bo opremljen s 5,7-palčnim (14,5-centimetrskim) zaslonom ločljivosti kar 2.560 x 1.440 slikovnih točk in izjemno zmogljivim 4-jedrnim procesorjem Snapdragon 805. Tu vsekakor ne gre spregledati še hitre in danes skorajda že nepogrešljive povezave 4G/LTE.

Pametni mobilni telefon Oppo Find 7 naj bi bil opremljen še s sistemskim pomnilnikom kapacitete treh gigabajtov, digitalnim fotoaparatom ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk, spletno kamero ločljivostjo pet milijonov točk in baterijo kapacitete vsaj 4.000 miliamper ur. Podjetje Oppo naj bi izjemno zanimivi mobilnik ponudilo v prodajo že v prvi četrtini naslednjega leta. Vsaj glede na spletne špekulacije naj bi bila novost vsaj za polovico cenejša od primerljivih izdelkov uveljavljenih proizvajalcev pametnih mobilnih telefonov.

Vas zanima več iz te teme?
Oppo telefoni

Prijavi napako v članku