Telefoni
03.12.2018 08:06

Deli z drugimi:

Share

Opera Mini za Android še boljša in uporabnejša

Mobilni spletni brskalnik Opera Mini je postal še boljši in uporabnejši.
Mobilni spletni brskalnik Opera Mini je postal še boljši in uporabnejši.

Pri podjetju Opera Software so tokrat na svoj račun prišli uporabniki pametnih mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov Android. Ti so namreč dobili v prenos novo različico mobilnega spletnega brskalnika Opera Mini, ki je precej boljša od predhodnice. Ta namreč prinaša številne izboljšave za boljšo uporabniško izkušnjo in omogoča hitrejše brskanje po svetovne spletu preko optimizacije spletnega prometa, in sicer predvsem pri prenosu večpredstavnostnih vsebin.

Nova različica mobilnega spletnega brskalnika Opera Mini je na voljo za prenos preko spletnega portala Google Play, in sicer na spletni povezavi http://bit.ly/OperaMini-Android. Namestitev je »težka« zgolj 7,5 megabajtov in kot že omejeno prinaša bogato paleto zanimivih izboljšav. Med njimi najdemo manjšo porabo sistemskega pomnilnika, boljše upravljanje z video vsebinami, izboljšana stabilnost pri delovanju in programske popravke za hrošče, ki so določene uporabnike spravljali ob živce.

Ker je nova različica mobilnega spletnega brskalnika Opera Mini za mobilni operacijski sistem Android doživela številne izboljšave vam priporočamo, da ga vsaj enkrat preizkusite. Ta je seveda na voljo za prenos povsem brezplačno preko spletne trgovine Google Play (http://bit.ly/OperaMini-Android).


Prijavi napako v članku