Telefoni
11.07.2015 07:39

Deli z drugimi:

Share

OnePlus 2 vendarle s štirimi gigabajti pomnilnika!

OnePlus One bo nedvomno dobil dostojnega naslednika!
OnePlus One bo nedvomno dobil dostojnega naslednika!

Pred kratkim smo poročali, da bo konec julija podjetje OnePlus predstavilo novo generacijo pametnega mobilnega telefona OnePlus (bit.ly/OnePlus-2-Julij). To bo opremljena s prodajno oznako OnePlus 2 in bo znatno zmogljivejši od predhodnika, a žal bo tudi dražji, saj bo zanj na stari celini potrebno odšteti med 400 in 450 evri. Zaradi tega bodoči kupci pričakujejo, da bo novi mobilnik podjetja OnePlus opremljen z nadvse zmogljivo strojno opremo, ki bo zlahka kos tudi najbolj zahtevnim nalogam.

Da pametnemu mobilnemu telefonu OnePlus 2 na bi prehitro zmanjkalo moči, bodo inženirji poskrbeli s štirimi gigabajti sistemskega pomnilnika, čeprav se je sprva govorilo, da bo na voljo le do tri gigabajte pomnilnika. Dodaten pomnilnik naj bi zagotovil odlično odzivnost tudi v primeru, ko bo uporabnik imel sočasno odprto večje število aplikacij ali pa bo poganjal zahtevnejše programe. Iz doslej razkritih podatkov je znano, da bo pametni mobilni telefone OnePlus 2 opremljen še s kovinskim ohišjem in bo razpolagal z zaslonom z bodisi s 5,5-palčno diagonalo ločljivosti bodisi 1.920 x 1.080 slikovnih točk bodisi 2.560 x 1.440 točk. Tu naj bi našli tudi vgrajeni pomnilnik s 64 gigabajti prostora, spletno kamero ločljivosti pet milijonov točk in digitalni fotoaparat ločljivosti 13 milijonov slikovnih točk.


Dolgo avtonomijo delovanja bo mobilniki OnePlus 2 zagotavljala baterija kapacitete 3.300 miliamper ur, za preračunavanje podatkov pa bo zadolžen Snapdragon 810. Na vgrajenem pomnilniku pametnega mobilnega telefona OnePlus 2 pa bo po vsej verjetnosti nameščen operacijski sistem OxygenOS, ki je v primerjavi z Androidom opremljen z bogato paleto dodatnih možnosti, predvsem pa uporabnih funkcionalnosti.


Prijavi napako v članku