Obvestila podjetij
11.09.2021 08:06

Deli z drugimi:

Share

Ona-on.com: sanjska ona-on poroka in veliko presenečenje za …

Osma Sanjska ona-on poroka: Pravljična, čustvena, romantična in v znamenju dobre družbe. Poročila sta se Karmen in Janez, par, ki se je spoznal na ona-on.com.
Karmen in Janez na ona-on poroki.
Karmen in Janez na ona-on poroki.

Vse skupaj se je začelo februarja 2020, ko sta Karmen in Janez z zaroko potrdila, da si želita novega koraka v skupno življenje.

No, če smo še bolj natančni, se je njuna pravljica začela pisati že prej. Leta 2016 sta se prijavila na največji slovenski spoznavni servis ona-on.com in kmalu opazila drug drugega. Pogovori so bili sprva prijateljski, vse bolj pa je bilo opaziti tudi močno naklonjenost. Iskrica je preskočila ob prvem srečanju.

Oglej si Poročni video s Sanjske poroke.

Priprave na poroko

Da bo poroka nekaj posebnega je bilo jasno že ob prvem srečanju s poročno načrtovalko, saj je Karmen načrtovala presenečenje za ženina na dan poroke.

Na poročni dan in presenečenje za ženina

Bilo je super! Svatje so se zbrali na lokaciji, kulinarika in ambient v izvedbi Hiše Lisjak sta bila vredna vseh pohval. Nevesta se je, medtem, ko se je dobro vzdušje stopnjevalo, urejala v pravljični hiški ob jezeru.

Obred se je pričel, otroci so nosili prstane in trosili rožice. Iz hiške ob jezeru je stopila nevesta – iz te smeri svatje neveste niso pričakovali. Bila je kot prava princesa. Prišla je nepričakovano in na veliko presenečenje ženina in ostalih svatov je prijezdila na konju. Ženin in vsi svatje so bili navdušeni.

Po obredu je sledilo slikanje para, druženje s prijatelji, skupinska fotografija in vse, kar sodi na pravo, sanjsko poroko.

Slavje se je nadaljevalo z druženjem in s pogostitvijo zunaj. Po prihodu v dvorano je sledil zelo čustven in hkrati zanimiv zahvalni govor neveste, ki ga je spremljala glasba. Energija med mladoporočencema je zavzela okolico.

Romantični vrhunec sta mladoporočenca uprizorila po prvi predjedi. Na pomolu ob jezeru sta zaplesala prvi poročni ples. Bilo je magično. Dvigala se je romantična meglica, iskrice pa so pričarale piko na i.

Po plesu so sledili zabava, večerja in druženje. Vzdušje je bilo zelo dobro, za kar sta zaslužna predvsem mladoporočenca s svojo pozitivno naravnanostjo in neverjetno pozitivno energijo, ki ju povezuje. Svatje so bili veseli. Prav vsak je na poroki užival.

Svoj pečat na poroki so pustile tudi podrobnosti, ki sta si jih zaželela na svoj na nevesta in ženin: sladice, romantična dekoracija, poseben ambient ob prvem plesu, gin-tonic kotiček in seveda vrhunec presenečenja za ženina, ko je takrat še bodoča nevesta do oltarja kar prijezdila na konju.

Galerija slik

Oglej si celotno galerijo s poroke TUKAJ.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več

AVIOR d.o.o.

Tehnološki park 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 33 15
Avior d.o.o. z naprednimi tehnološkimi rešitvami in inovativnim pristopom premaguje ovire in odgovarja na izzive s področja telekomunikacij ter ostalih oblik povezovanja med ljudmi. ... Več

RETTRO d.o.o., vaš partner v razvoju IT-rešitev

Šlandrova 4b, 1000 Ljubljana, Tel: 031 313 312
Mikro podjetje Rettro d.o.o. je specializirano za razvoj različnih informacijskih sistemov z najnovejšimi tehnologijami po meri naročnika. Znanje in izkušnje Rettrovih strokovnjakov ... Več