Mrežna oprema
21.05.2021 12:36
Posodobljeno 4 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Omrežje SD-WAN: odgovor na sodobne mrežne izzive

Zagotavljanje izredne uporabniške izkušnje s SD-WAN

Številne organizacije so prešle na omrežje SD-WAN, ker so želele izkoristiti razpoložljivost, kakovost in zmogljivost, ki jih omrežje zagotavlja za organizacije z distribuiranimi lokacijami.

Čeprav SD-WAN omrežje predstavlja rešitev za številne težave, povezane s tradicionalnim omrežjem WAN, ki ga uporabljajo organizacije, rešitve SD-WAN večine ponudnikov opreme temeljijo na statičnem modulu in zastareli tehnologiji.

Z naraščanjem števila zaposlenih, ki delajo na daljavo, in nenehnim preusmerjanjem aplikacij na model SaaS, ki gostujejo v oblaku, postaja uporabniška izkušnja vedno bolj pomembna.

Omrežje SD-WAN z Juniper Mist AI

S pomočjo Juniper SD-WAN, ki ga poganja Mist AI umetna inteligenca, združuje rešitev SD-WAN z vpogledi in avtomatizacijo ter zagotavlja preprostost, zanesljivost in prilagodljivost – vse, kar potrebuje vaša ekipa IT v sodobnem svetu razpršenega omrežja.

Izkusite umetno inteligenco po celotnem omrežju

SD-WAN rešitve predstavljajo odgovor na sodobne mrežne izzive, s katerimi se soočajo mrežni administratorji, tako pri upravljanju omrežja WAN, kot tudi pri razvijanju njegove arhitekture in funkcionalnosti kot odgovor na hitro spreminjajoče digitalne zahteve podjetja.

Prenesite e-vodič Zagotavljanje izredne uporabniške izkušnje in spoznajte optimalno rešitev za vaše omrežje WAN, ter kako zagotoviti izredno uporabniško izkušnjo, ki bo vašim mrežnim administratorjem olajšala in izboljšala delo.

Vas zanima več iz te teme?
Smart Com umetna inteligenca

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SMART COM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SMART COM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SMART COM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku