Računalništvo, telefonija
15.02.2019 20:00
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Oki z najboljšimi tiskalniki za tisk promocijskih materialov

.. Čeprav so elektronske storitve vedno bolj aktualne, so tiskalniki še vedno nujna računalniška oprema, tako za posameznike kot za podjetja ..
Oki z najboljšimi tiskalniki za tisk promocijskih materialov
Oki z najboljšimi tiskalniki za tisk promocijskih materialov

Predvsem za podjetja so še kako pomembni tiskalniki, ki so namenjeni tiskanju promocijskih materialov – na primer za opremljanje vaše trgovine oziroma izložbe – saj so jim v pomoč pri promociji njihovega poslovanja.

Čeprav na trgu najdemo kar nekaj ponudnikov tiskalnikov za tiskanje plakatov in posterjev, trenutno po kakovosti in hitrosti tiska izstopajo napredni tiskalniki podjetja OKI. Njihovi tiskalniki so opremljeni s tehnologijo tiska »High Definition Colour« in nudijo profesionalno podporo, ki je ključna za izdelavo kakovostnih končnih izdelkov. To je tudi razlog, zakaj so tovrstni tiskalniki podjetja OKI namenjeni tistim podjetjem, ki od tiskalnika pričakujejo hitro in kakovostno tiskanje posterjev in notranjih plakatov. Pri tem gre seveda omeniti tudi njihovo nadvse ugodno prodajno ceno v primerjavi s konkurenčnimi rešitvami.

Zakaj so tiskalniki notranjih plakatov in posterjev OKI eni najboljših?
Tiskalniki podjetja OKI za tiskanje notranjih plakatov in posterjev so kompaktni in ponujajo fleksibilnost, zato bodo zlahka zadovoljili vse potrebe podjetij. Še posebej se izkažejo takrat, ko podjetje potrebuje takojšnje tiskanje plakatov in posterjev, kot na primer pri spremembi maloprodajnih cen ali za oglaševanje posebnih promocijskih cen oziroma storitev. Tiskalniki omogočajo hiter in preprost način obveščanja večjega števila ljudi, naročilo tovrstnih plakatov pa lahko pri zunanjih ponudnikih traja tudi več dni. Ker pri zunanjih ponudnikih nimamo vpogleda v končni izdelek, vse dokler nam ta ni dostavljen, se lahko zgodi, da z njim ne bomo zadovoljni. To pa za nas pomeni še več dodatnih stroškov in celo izgube prometa ali morebitnih strank.

Tiskalniki podjetja OKI za hitro in kakovostno tiskanje pa niso namenjeni zgolj oglaševanju posebnih promocijskih cen oziroma storitev. Podjetja lahko s kakovostnimi in inovativnimi plakati popestrijo tudi svoje poslovne prostore oziroma pisarne in jih tako za zaposlene in svoje stranke naredijo še bolj privlačne. Poleg tega lahko podjetja z uporabo všečnih plakatov seznanjajo zaposlene z notranjimi pravilniki, kodeksi obnašanja, poslovnimi cilji podjetja ali podajajo druge koristne informacije. Zato je ključnega pomena, da so tovrstni tiskalniki zaposlenim v podjetju na voljo takoj, ko jih potrebujejo.

Kako tiskati s tiskalniki OKI?
Profesionalni tiskalniki podjetja OKI ne ponujajo le kakovostnega in hitrega tiskanja, ampak so za nameček še nadvse enostavni za uporabo. Za tiskanje namreč zadoščajo le trije preprosti koraki. Najprej položimo primeren papir na namenski predalnik, nato izberemo ustrezno velikost papirja, v zadnjem koraki pa le še pritisnemo na gumb “tiskaj”. Zato niti ne preseneča, da so se za tovrstne napredne tiskalnike OKI odločila številna vodilna podjetja po vsem svetu, vključno s podjetji Möbel Rieger, Citroën Nordic in hotelsko verigo The Gleneagles Hotel and Apartments, kjer je sprotno obveščanje strank še kako pomembno. (P.R.)


Prijavi napako v članku