Slika, tv, avdio
Televizorji
13.06.2024 07:14

Deli z drugimi:

Share

Oglejte si EURO 2024 na televizorjih Hisense

Hisense si kot uradni partner UEFA EURO 2024™ prizadeva zagotoviti najboljšo izkušnjo gledanja nogometnih tekem. Z njihovimi napravami in kampanjo »Zmaga je le začetek«, bo letošnje prvenstvo nepozabno.

Nogometna prvenstva so vedno nekaj posebnega. Zdi se, kakor bi se za tistih nekaj tednov svet ustavil. Množice tako za domačimi zasloni kot na prostem praznujejo gole, glasno navijajo ob akcijah, se veselijo ob zmagah … Za vse to pa je predpogoj televizor, ki naj bo – navijači se bodo strinjali – čim večji in čim bolj kakovosten, da jim ne bo ušla kakšna podrobnost. Sodniško delo je treba namreč pozorno nadzorovati, prav tako vsak gol in dotik žoge.

Zabavi se bo pridružil tudi Iker Casillas

Vse te zahtevne pogoje lahko zagotovi Hisense, uradni partner UEFA EURO 2024™, ki je za kampanjo »Zmaga je le začetek« v sklopu partnerstva združil nekdanjega španskega reprezentanta in legendarnega madridskega vratarja Ikerja Casillasa s kapetanom Manuelom Neuerjem, še enim zmagovalcem svetovnega prvenstva. »Vesel sem, da lahko sodelujem s podjetjem Hisense in se pridružim kampanji, ki v ospredje postavlja najboljše vratarje na svetu,« je pojasnil Iker Casillas. V vlogi globalnega ambasadorja se bo Iker pridružil nogometni zabavi in se v sklopu turneje med turnirjem v Frankfurtu osebno srečal z navijači.

Navijači, ki bodo obiskali predstavitveno turnejo Hisense: Zmaga je le začetek (obiskala bo pet gostiteljskih mest), bodo lahko preizkusili svoje vratarske spretnosti v seriji strelskih izzivov, hkrati pa si bodo lahko ogledali tudi razstavo najsodobnejših televizijskih izdelkov in gospodinjskih aparatov Hisense.

Doživite izkušnjo gledanja na višji ravni

Napredni ULED in laserski televizorji Hisense zagotavljajo vrhunsko izkušnjo gledanja ne glede na to, ali boste spremljali EURO ali se boste morda med polčasoma prepustili igranju spletnih iger. Karkoli boste počeli, ne pozabite se vrniti na igrišče, da ne boste zamudili kakšnega gola.

Kateri televizorji pa so kot nalašč za spremljanje velikih tekem? Med napravami Hisense je v ospredju U7N ULED mini-LED TV, opremljen z naprednimi funkcijami, kot so Mini-LED, tehnologija Quantum Dot in 144Hz Game Mode Pro, ki bo s 144Hz osveževanjem slike naredil razliko v omenjenem igričarskem scenariju med polčasoma.

Ne glede na to, kaj radi gledate, Hisense vas ne bo pustil ravnodušne. Doživite izjemno kinematografsko izkušnjo z izjemno velikimi zasloni velikosti 100 in 120 palcev, ki jo ponuja L9H Laser TV. Ultra kratki met TriChroma Laser TV projicira sliko ločljivosti 4K. Verjemite, da vam s to ultimativno izkušnjo med tekmami UEFA EURO 2024™ ne bo ušla nobena, še tako majhna podrobnost.


Darilo ob nakupu televizorja

Hisense kot ponosni globalni sponzor UEFA EURO 2024™ podpira vse strastne navijače, zato vam ob nakupu in registraciji izbranih televizorjev Hisense podari aparat za točenje piva ali ledomat. Poskrbite, da boste še pred začetkom prvenstva polno opremljeni.

Akcija traja do 15. 8., več podrobnosti pa najdete na spletni strani https://si.hisense.com/ugodnosti/darilo-ob-nakupu-televizorja.


Številke govorijo same zase: Hisense je v samem vrhu

Ali ste vedeli, da je Hisense v preteklem letu in v prvem letošnjem četrtletju iz svojih proizvodnih obratov razposlal drugo največjo količino televizorjev na svetu? Številka je dosegla kar 26,11 milijona naprav, kar pomeni 6,4-odstotno medletno rast. Če se ozremo samo po 100-palčnih televizorjih, pa je na samem prestolu, saj se v tem obdobju uvršča na prvo mesto po številu dobavljenih televizorjev. Obenem Hisense po podatkih vodilnega inštituta za tržne raziskave Omdia že drugo leto zapored beleži najhitrejšo rast med vodilnimi svetovnimi znamkami.

Več lahko najdete na si.hisense.com. Med drugim vrhunske Hisense hladilnike, pečice, pralne in sušilne stroje ter klimatske naprave, s katerimi boste lahko razgreli vroče nogometno vzdušje. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Hisense.
Vas zanima več iz te teme?
Hisense televizorji Hisense


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Koenergija d.o.o.

Ilichova 21, 2000 Maribor, Tel: 040 730 010
Večina se zaveda, da je vključitev neke oblike industrijske avtomatizacije v njihov proizvodni obrat ali podjetje koristna. Lahko zmanjša proizvodne stroške, poveča učinkovitost, ... Več

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več
Zlati partner

Exclusive Networks Slovenia d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 51
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več
Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več