Digitalizacija
Poslovne rešitve
09.07.2024 16:28

Deli z drugimi:

Share

Odprte prijave za tretjo izdajo Schneider Electric Sustainability Impact Awards

● Program je odprt za stranke, partnerje in dobavitelje Schneider Electric po vsem svetu.
● Postopek prijave je poenostavljen in osredotočen na doseganje rezultatov s strategijo, digitalizacijo in razogljičenjem.
● Prijave so odprte do 15. oktobra 2024.
● Zmagovalci bodo izbrani na nacionalni, regionalni in svetovni ravni konec leta 2024 in v začetku leta 2025.
Foto: Schneider Electric
Foto: Schneider Electric

Schneider Electric, vodilno podjetje na področju digitalne transformacije upravljanja z energijo in avtomatizacijo, je objavilo odprtje prijav za tretjo izdajo Sustainability Impact Awards. Nagrada, ki je bila uvedena leta 2022, priznava prispevke k ustvarjanju bolj trajnostnega, električnega sveta. Prijave so odprte do 15. oktobra 2024, svetovni zmagovalci pa bodo objavljeni v začetku leta 2025.

Prijavna in izbirna merila odražajo Schneiderjev celovit pristop k trajnosti. Poudarek ostaja na razogličenju z elektrifikacijo, s širšim pogledom na prizadevanja za ustvarjanje prihodnosti Electricty 4.0. Postavitev strategije, digitalizacija in razogličenje so glavni dejavniki, ki jih bo žirija upoštevala pri ocenjevanju kandidatov. To vključuje izboljšanje energetske učinkovitosti, izvajanje digitalnih orodij in tehnologij ter druge primere vpliva in inovacij. Poleg dragocenega priznanja bodo nagrajenci prejeli tudi zasluženo svetovno prepoznavnost, ki lahko vodi do novih poslovnih priložnosti.

»Ko se združita inovativnost in predanost, verjamem, da lahko spodbudimo pomembne spremembe in ustvarimo trajen učinek. Ta program podeljevanja nagrad slavi ljudi in podjetja, ki ustvarjajo spremembe, tiste, ki so neutrudni in strastni pri spreminjanju ambicij v dejanja. Vse to delamo za bolj trajnosten, električni in digitalni svet,« je povedala Chris Leong, izvršna podpredsednica in direktorica trženja pri Schneider Electric.

Po osvojitvi svetovne nagrade za leto 2023 je Pia Oelze, svetovna vodja ključnih strank pri Henklu, dejala: »Ta nagrada predstavlja velik dosežek, izjemno timsko delo med Henklom in Schneider Electric pri raziskovanju v rešitve usmerjenih trajnostnih programov in skupni napredek, ki smo ga dosegli. za boljšo prihodnost.«

Kako se prijaviti?

Rok za oddajo vlog je 15. oktober 2024 (prijava tukaj). Vse nominacije in prispevki bodo vključeni v izbor za nacionalne nagrade, nacionalni zmagovalci pa se bodo uvrstili v regionalni finale, preden bodo upoštevani za svetovno nagrado. Svetovni zmagovalci bodo objavljeni v začetku leta 2025.

Leta 2023 je bilo prejetih več kot 400 prijav iz 60 držav. Dvanajst podjetij je bilo izbranih za svetovno izdajo Sustainability Impact Awards, vsi zmagovalci pa so bili razglašeni na vrhu inovacij Schneider Electric v Parizu 3. aprila 2024.

Letošnje nagrade nadaljujejo zagon Schneiderjeve pobude Partnering for Sustainability, katere cilj je opolnomočiti obsežen partnerski ekosistem Schneider Electric, da deluje čim bolj učinkovito za bolj trajnostno prihodnost. Najnovejši mejnik tega programa je bil začetek brezplačnega izobraževanja, ki je na voljo podjetjem po vsem svetu, za pospešitev razogljičenja – Schneider Electric Sustainability School.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Schneider Electric.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667

SRC d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 01 600 70 00
So specialisti za poslovno informatiko. Dobavljajo, priklapljajo in povezujejo vašo računalniško opremo. Za vas konfigurirajo in integrirajo programsko opremo. Razvijajo informacijske ... Več