Računalništvo, telefonija
14.12.2020 08:00

Deli z drugimi:

Share

Odprite spletno trgovino – v nekaj minutah in z zanemarljivimi stroški

Ali ste vedeli, da skoraj polovica Slovencev opravi letno na spletu več kot milijon nakupov? In ta številka bo v prihodnosti le še naraščala. Prodajate nek izdelek, pa vas še ni na spletu? Zdaj je skrajni čas, da odprete svojo spletno trgovino.
Prodajate nek izdelek, pa vas še ni na spletu? Zdaj je skrajni čas, da odprete svojo spletno trgovino.
Prodajate nek izdelek, pa vas še ni na spletu? Zdaj je skrajni čas, da odprete svojo spletno trgovino.

Predpraznični čas je kot nalašč za nakup daril prek spleta. Če imate izdelke, ki bi jih lahko v tem času prodajali in nimate spletne trgovine, pohitite. Na srečo obstajajo ponudniki, ki vam lahko spletno trgovino zagotovijo tako rekoč v trenutku.

Če ste med tistimi, ki mislijo, da spletna trgovina nujno prinaša tudi visoke stroške upravljanja, boste morali to mnenje spremeniti, saj lahko spletno trgovino, ki deluje po načelu mesečnega upravljanja, odprete že za 49 evrov na mesec (cene ne vključujejo DDV). Priznati morate, da je strošek skoraj zanemarljiv.

Gre pravzaprav za najem spletne trgovine. Zadeva deluje tako, da se uporabnik (stranka oziroma prodajalec) registrira na ruf.si. Spletna trgovina se postavi samodejno in nekaj minut po registraciji že prejmete elektronsko pošto s podatki za dostop do nadzorne plošče. Spletna trgovina je na začetku seveda prazna, zelo enostavno pa uporabniki dodate svoje kategorije, artikle, ustvarite meni, naložite logotip in kasneje obdelujete naročila.

Kaj vam ponudnik spletnih trgovin RUF nudi za to ceno:

  • Izdelava in postavitev spletne trgovine, pri katerih je oblikovanje prilagojeno vašim željam. In ne boste razočarani, saj lahko izbirate med kar 190 vnaprej izdelanimi postavitvami. Če prav z nobeno izmed njih niste zadovoljni, vam stran z doplačilom oblikujejo popolnoma po vaših željah (custom design).
  • V ceno mesečnega upravljanja je vključeno še gostovanje, posodabljanje, vzdrževanje, optimizacija in tehnična podpora. Preko platforme RUF lahko pošiljate tudi e-novičke in tako poskrbite, da so vaši kupci seznanjeni z vsemi novostmi.
  • Prav tako je v ceno vključena tudi uporaba Google analytics, preko katerega lahko tedensko ali mesečno prejmete poročilo obiskanosti vaše spletne strani oziroma spletne trgovine, pa tudi informacije glede prometa. Povzetek se lahko, če seveda tako želite, pošilja na vaš gmail račun.
  • Vzdrževanje spletne strani oziroma trgovine zajema odpravljanje tehničnih napak, hitro odzivnost (s strani izvajalca), manjše popravke vsebine, brezhibno delovanje, vsakodnevno varnostno kopiranje vsebine ter zagotavljanje varne uporabe spletne trgovine.

Prijazen uporabniški vmesnik

Če vsakodnevno uporabljate telefon in na njem vrsto aplikacij, veste, da je, če govorimo o uporabniku, na prvem mestu uporabniška izkušnja, in tega se v RUF dobro zavedajo. Zato je v ozadju njihovih spletnih trgovin WordPress, ki je najbolj priljubljena platforma in na katerem temelji že vsaka tretja spletna vsebina. Ena izmed glavnih prednosti omenjene platforme je prav prijazen uporabniški vmesnik, tako da za spreminjanje vsebine na spletnem mestu ni potrebe po znanju programiranja. Elemente lahko preprosto dodajate sami, spreminjate slike, oblikujete besedila in podobno.

Tudi izdelke lahko dodajate, spreminjate, oblikujete sami. V primeru težav pa so zaposleni v spletnih trgovinah RUF vedno na voljo.

Kako pa vam lahko kupci plačajo? Tudi tu imate na izbiro vrsto možnosti:

  • po povzetju,
  • preko TRR računa,
  • preko Paypala,
  • s pomočjo plačilnih kartic (Visa, Mastercard …).

Dostava je mogoča po vsem svetu, pri čemer lahko določite za vsako državo drugo poštnino ter ustvarite razrede dostave, torej različno poštnino za posamezne izdelke. Omogočite lahko tudi brezplačno dostavo pri nakupu nad določenim zneskom, kar vam je, če ste reden uporabnik spletnih trgovin, zagotovo znano. Ustvarjati je mogoče kupone s pomočjo katerih ponudite svojim kupcem dodatne ugodnosti. Poleg vsega naštetega pa je prednost omenjenih trgovin tudi, da se lahko brez težav povežejo z oglaševalskimi kampanjami (na Facebooku, Instagramu, Googlu …)

Številne druge možnosti

RUF pa omogoča še številne druge dodatne možnosti, ki si jih lahko ogledate TUKAJ. Med drugim je tu možnost večjezične spletne trgovine, podpirajo vse svetovne valute, spletno trgovino lahko povežejo z računovodskimi sistemi kot sta Minimax in Čebelca, omogočajo samodejno tiskanje GLS nalepk in podobno.

Brez neprijetnih presenečenj

In kar je prav tako zelo pomembno. Ne glede na dobiček, ki ga s spletno prodajo ustvarite, stroški spletne trgovine ostajajo enaki. Brez presenečenj, torej. RUFovo glavno zadovoljstvo je soustvarjanje uspešnih poslovnih zgodb, zato je primarni cilj podjetja poslovni uspeh njihovih strank.

Več najdete na ruf.si


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

VERACOMP d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 01 292 76 50
Za nemoteno poslovanje potrebujete trdo in varno omrežno infrastrukturo. Podjetja brez vzpostavljene trdne infrastrukture pogosteje trpijo zaradi slabe uporabniške izkušnje za zaposlene ... Več
Zlati partner

SIMBIOZA GENESIS, so.p.

Letališka cesta 3, 1000 Ljubljana, Tel: 040 336 311
e-Simbioz@ je projekt Simbioze Genesis, socialnega podjetja, ki ga od začetka leta 2015 izvajajo z namenom izboljšanja in nadgrajevanja računalniških znanj vseh generacij v okviru ... Več
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več
Bronasti partner

3BM d.o.o.

Cesta železarjev 7a, 4270 Jesenice, Tel: 04 583 64 44
Kaj počnejo? servisirajo in prodajajo računalniško opremo, svetujejo pri nakupu in uporabi računalniške opreme, popravljajo industrijsko in laboratorijsko opremo, procesne računalnike. Kdaj ... Več