Digitalizacija
Življenjski slog
15.06.2022 07:29

Deli z drugimi:

Share

Odprite bančni račun iz domače dnevne sobe

Način življenja sodobnega potrošnika je v zadnjih nekaj letih spremenil svojo podobo. Je hiter, vse se odvija na spletu in vse mora biti bolj priročno kot kadarkoli prej - tudi bančništvo.
Foto: Intesa Sanpaolo Bank
Foto: Intesa Sanpaolo Bank

Če bi imeli časovni stroj in se z njim preselili v ne tako davno preteklost, bi hitro uvideli, kaj vse se je spremenilo v svetu bančništva in financ, ki danes za uporabnika sije v polni luči, saj mu omogoča nesluteno število možnosti in poslovanje iz domačega naslanjača.

Banke se še kako dobro zavedajo pomena odlične uporabniške izkušnje in enostavnosti poslovanja – od odprtja bančnega računa do kompleksnejših storitev brez obiska poslovalnice. Zato nam skušajo to čim bolj poenostaviti.

Paket Digital združuje storitve, ki jih najpogosteje uporabljate

V Intesi Sanpaolo Bank ne samo, da sledijo trendom, ampak se trudijo, da bi bili tisti, ki jih narekujejo. Bili so eni izmed prvih, ki so novim strankam ponudili odprtje računa in sklenitev paketa brez fizičnega obiska v poslovalnici.

Foto: Intesa Sanpaolo Bank

Zdaj je čas, da spoznate paket Digital, saj ta združuje vse bančne storitve, ki jih najpogosteje uporabljate. Torej vodenje transakcijskega računa ter, kartičnega računa debetne kartice ter uporabo spletne in mobilne banke. Poleg tega boste v sklopu paketa lahko brezplačno dvignili gotovino na bankomatih skupine Intesa Sanpaolo v Sloveniji in tujini, pa tudi na bankomatih drugih bank v Sloveniji in v evroobmočju. Paket vključuje plačilne naloge do 50.000 evrov prek spletne in mobilne banke ter SMS varnostni paket. Omembe vredno je tudi, da je Intesa Sanpaolo Bank prva slovenska banka, ki omogoča plačila s storitvijo Apple Pay.

Kako do paketa?

Bančni paket Digital lahko sklenete prek spletne strani, kar iz domačega naslanjača. Potrebujete le veljaven osebni dokument, davčno številko in mobilni telefon. Spletno kamero z mikrofonom in zvočnike pa boste potrebovali za izvedbo video identifikacije. Po opravljeni identifikaciji in podpisu dokumentacije na daljavo vam aktivirajo aplikacijo.

Tokrat so se v Intesi Sanpaolo Bank odločili, da paket Digital novim strankam v posebni akciji za prvo leto ponudijo brezplačno, če ga sklenete do 31. 8. 2022. Cena paketa je tudi sicer ugodnih 2,99 evra na mesec. Sklenete ga lahko izključno prek spleta, kar je pri paketu, imenovanem Digital, nekako pričakovano.

Več informacij o pogojih sklenitve paketa Digital najdete na spletni strani banke.

Banka vedno in povsod

Že skoraj vse bančne storitve lahko opravite v spletni in mobilni banki Intesa Sanpaolo Bank. Tam boste lahko v vsakem trenutku enostavno preverili stanje na bančnem računu in zgodovino transakcij. Preprosto in hitro boste lahko plačevali položnice z uporabo QR skenerja, z opomniki pa boste obveščeni o vsem pomembnem glede vašega poslovanja.

Foto: Intesa Sanpaolo Bank

Mobilna banka Intese Sanpaolo Bank nudi zares izvrstno uporabniško izkušnjo, kar je potrdila tudi visoka ocena, ki jo je prejela v nedavni neodvisni raziskavi podjetja E-laborat. Z najnovejšo nadgradnjo digitalnega bančništva so poskrbeli za nekaj zanimivih novosti, kot je plačevanje s Flikom na prodajnih mestih, pa tudi za varno hrambo in dostop do PIN kod vaših kartic. Poleg tega je novost v mobilni banki tudi sklenitev hitrega potrošniškega kredita, do katerega lahko zdaj pridete v celoti prek spleta v zgolj nekaj korakih.

Največja novost pa je možnost pregledovanja, nakupa in prodaje vzajemnih skladov kar prek spletne in mobilne banke. Na daljavo lahko izvedete enkratno plačilo v izbrani sklad ali sklenete varčevalni načrt. Za nakup skladov potrebujete pogodbo za storitev investicijskega svetovanja in izpolnjen vprašalnik. A brez skrbi. Tudi če tega nimate, lahko oboje uredite prek mobilne aplikacije.

Več informacij najdete na spletni strani www.intesasanpaolobank.si.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
finance


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

DEMAR d.o.o.

Gmajna 10, 1236 Trzin, Tel: 05 907 40 61
Drzne rešitve za spletne predstavitve z dušo Obstaja agencija, ki ponuja rešitve za podjetja, organizacije, znamke in posameznike. Za vse, ki pogrešajo sodobnost, kreativnost ... Več
Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več
Srebrni partner

Secop d.o.o.

Vojkova cesta 77, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 73 80
Z več kot 20 letnimi izkušnjami lahko Secop d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. Ponujamo: Vodilno svetovno blagovno znamko ... Več