Računalništvo, telefonija
Telefonija
Slušalke
19.02.2024 10:15

Deli z drugimi:

Share

Odpravijo hrup, pa še lepe so!

Koncentracija v današnjem svetu, preplavljenem z dražljaji iz okolice, je prava umetnost. Pomislite samo, kako je že en sam spletni novičarski portal sposoben ponuditi več informacij, kot so jih ljudje pred sto leti prejeli v celem življenju. In kako lahko v tem kaosu ohranimo svojo pozornost?

Tehnološko podjetje Huawei ima pripravljen odgovor v obliki nadvse lično izdelanih in kakovostnih brezžičnih slušalk FreeBuds 5i. S prilagodljivo tehnologijo dušenja in mikrofoni zaznajo hrup, kar omogoča zmogljivim algoritmom ustvarjanje učinkovitega protihrupa. S to tehnologijo se hrup lahko zmanjša za do 42 decibelov, kar vam omogoča popolno osredotočenost na delo ali zabavo.

Osvobodite se nepotrebnih zvokov

V sodobnih pisarnah je večopravilnost zelo cenjena, vendar je to spretnost, ki se jo je treba naučiti. Pomembno je, da se spomnite treningov spomina in da ne pozabite na prehrano, ki vsebuje nenasičene maščobne kisline in vitamine. Prav tako je ključnega pomena stimulacija koncentracije, kar lahko dosežete z izolacijo od zunanjih motečih dejavnikov. Za zagotavljanje optimalne slušne izkušnje so slušalke Huawei FreeBuds 5i opremljene s tehnologijo dinamičnega odpravljanja hrupa, ki se s pametnim dinamičnim odpravljanjem hrupa samodejno prilagodijo vsaki situaciji, zagotavljajoč vam optimalno okolje.

Ločnica med poslovnim in zasebnim

Dnevna rutina pogosto vodi v stalno premišljevanje o prihodnosti in prihajajočih nalogah, pri čemer se pogosto pozabi na trenutek »tukaj in zdaj«. Brezžične slušalke Huawei FreeBuds 5i so zasnovane tako, da vam omogočajo, da ostanete zbrani med delom ali učenjem ter sproščeni med zabavo. Kako? Predstavljajte si, da zapustite dom in se sprehodite po prometni ulici, nato pa se usedete v knjižnici, kjer se učite, in nato še malo uživate ob skodelici odlične kave ter branju revije v svoji najljubši kavarni. Med vsako od teh dejavnosti vas lahko spremljajo slušalke Huawei, ki se zahvaljujoč dinamičnemu odpravljanju hrupa preklapljajo med različnimi načini zmanjševanja hrupa. Na primer, med vožnjo v službo bodo aktivirale način »zelo visoko« in zmanjšale hrup vlaka, tako da se boste lahko osredotočili na svoj priljubljeni podcast. V knjižnici bodo ustvarile tišino in samodejno preklopile na način »udobno«, medtem ko bodo v kavarni zagotovile slušno udobje z načinom »splošno«, ki vam bo omogočil popolno uživanje v svoji najljubši glasbi. Najpomembnejše pa je, da bodo slušalke to storile same, brez potrebe po razmišljanju o tem, kateri način zmanjševanja hrupa je v dani situaciji najprimernejši.

Nemoteni pogovori

Veter, živahne mestne ulice, glasna vozila ali hrupni pogovori – vsi ti dejavniki lahko motijo vašo izkušnjo igranja iger, poslušanja glasbe, telefonskih pogovorov ali rekreacije. To pogosto pomeni, da morate povečati glasnost zvoka, kar pa lahko negativno vpliva na sluh. Slušalke Huawei FreeBuds 5i s tehnologijo odpravljanja hrupa odpravijo te težave v trenutku. Med klici uporabljajo sistem mikrofonov, ki izboljša človeški glas in omogoča kristalno čiste telefonske pogovore. Poleg tega struktura in oblika ušesnih čepkov samodejno zmanjšata piskanje vetra, kar pomeni, da vas bo sogovornik slišal odlično tudi med hojo, tekom ali kolesarjenjem.

Za več informacij obiščite consumer.huawei.com/si.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Huawei Huawei FreeBuds 5i

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Huawei
Za več informacij so vam na voljo pri Huawei
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Huawei? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več
Zlati partner

COMTRADE d.o.o.

Letališka cesta 29b, 1000 Ljubljana, Tel: 08 160 52 00
Comtrade je podjetje z dolgoletno tradicijo razvoja IT rešitev in storitev razvoja programske opreme. Svojim strankam zagotavljajo visoko usposobljenost za iskanje strokovnih rešitev ... Več

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več