Računalništvo, telefonija
11.01.2017 12:55
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odpotujte na Mars!

Odpotujte na Mars!
Odpotujte na Mars!

No, ne čisto na pravi Mars. Do tja letalski prevozniki (za zdaj) še ne letijo. Lahko pa »odpotujete« na mobilni Mars, natančneje Verneejev telefon poimenovan po misterioznem rdečem planetu. Vernee Mars je izredno ličen pametni telefon, ki ga odlikujejo zelo spodobne specifikacije, trenutno pa si ga pri spletnem trgovcu Everbuying.net lahko omislite po akcijski ceni 160 evrov.

Telefon v prvi vrsti dokazuje, da za mobilno zmogljivost ni nujno potrebno odšteti malega bogastva, ampak jo lahko dobite že zelo ugodno. Vernee Mars je opremljen z minimalističnim aluminijastim ohišjem, pod katerim počivata MediaTekov procesor Helio P10 in grafični čip Mali-T860, za brezšivno delovanje pa poleg njiju skrbijo še 4 gigabajti delovnega pomnilnika. Telefon je sicer opremljen še z 32 gigabajti notranjega spomina.

Pohvaliti gre tudi njegovo kamero, katere ločljivost znaša 13 MP, naredili pa so jo pri Sonyju, Mars pa ima tudi zelo kakovosten 13,97-centimetrski (5,5”) zaslon z ločljivostjo 1920 x 1080 slikovnih pik. Telefon je opremljen še s 3000 mAh baterijo, ki zagotavlja kar precejšen čas uporabe, s funkcijo hitrega polnjenja pa jo je mogoče do polovice napolniti v vsega pol ure. Prazna baterija tako ne bi smela več predstavljati skrbi.

Z vsemi navedenimi specifikacijami, se telefon Vernee Mars lahko postavi ob bok marsikateremu dražjemu paradnemu konju bolj zvenečih imen, dobite pa ga lahko, kot že rečeno, za ceno telefona nižjega srednjega razreda. Boljšo kupčijo boste težko našli.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Nevtron & Company d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Nevtron & Company d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Nevtron & Company d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku