Računalništvo, telefonija
27.08.2020 18:51
Posodobljeno 10 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odličnemu robotskemu sesalniku Xiaomi Viomi V2 Pro zdaj oklestili ceno

Pametni robotski sesalnik Xaomi Viomi V2 Pro!
Pametni robotski sesalnik Xaomi Viomi V2 Pro!

Verjetno vsi dobro poznate težave s prahom. Posesate stanovanje, čez dva dni pa je stanje isto kot pred sesanjem. Namesto, da bi uživali – sesate. A na srečo nam sodobna tehnologija doma lahko prihrani veliko opravil, in med te že kar nekaj časa sodi tudi sesanje. Robotski sesalniki so tako kot nalašč za tiste, ki jim to opravilo zares ne diši. Težava je, da lahko zanje zapravimo celo premoženje.

Predstavljamo vam robotski sesalnik privlačnega videza, ki bo namesto vas skrbel, da se tudi v skritih kotičkih stanovanja ne bo nabiral prah. Robotski sesalnik Xiaomi Viomi V2 Pro lahko preko spletne trgovine TomTop zdaj kupite že za zgolj 305,99 evrov. Nadvse zanimiv robotski sesalnik je na voljo za nakup na TEJ POVEZAVI. Pred nakupom bomo morali le vnesti promocijsko kodo »HYTVVR« (brez narekovajev). Ker se sesalnik nahaja na evropskem trgu, so stroški pošiljanja brezplačni.

Robotski sesalnik Viomi V2 Pro priznanega proizvajalca Xiaomi je inovativen, visokokakovosten in učinkovit pripomoček za čiščenje vašega doma. Izbrano območje bo najprej posesal, nato pa tla še temeljito obrisal. 550-mililitrski rezervoar zagotavlja, da vam med postopkom čiščenja ne bo potrebno dodajati vode. Več informaciji o inovativni napravi pa je na voljo na TEJ POVEZAVI.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku