Računalništvo, telefonija
16.07.2019 19:00
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odlične brezžične slušalke za neverjetno ceno!

Brezžične slušalke Redmi AirDots nam bodo odlično služile v vseh pogojih in za vse priložnosti.
Brezžične slušalke Redmi AirDots nam bodo odlično služile v vseh pogojih in za vse priložnosti.

Na prodajalni Ebay smo za vas na spletni povezavi https://www.ebay.com/itm/143318844751 tokrat našli zanimive ušesne brezžične slušalke Redmi AirDots Global. Te namreč tehtajo zgolj 35 gramov in so narejene iz koži prijaznih materialov, so primerne tako za opravljanje športnih aktivnosti kot za poslovne namene in preživljanje prostega časa. Za upravljanje z zvokom je na voljo večnamenski gumb, medtem ko mehak gel omogoča celo celodnevno nošenje slušalk v ušesu.

Eden izmed glavnih adutov slušalk Redmi AirDots Global je tudi dolga avtonomija delovanja. Napolnjena baterija namreč zadošča za štiri ure neprekinjenega poslušanja glasbe (odvisno od glasnosti), polnjenje pa traja v povprečju okoli dve ure. Slušalke so seveda združljive tako z mobilnimi napravami iOS kot Android, ki nudijo podporo za brezžično povezavo Bluetooth 5.0.

Najlepše pri vsem tem pa je to da so lahko brezžične slušalke Redmi AirDots global naše že za zgolj 23,7 ameriških dolarjev oziroma za preračunanih 21,1 evrov. Ta cena je na voljo le na spletnem portalu Ebay, in sicer na povezavi https://www.ebay.com/itm/143318844751. Akcijska maloprodajna cena je na voljo le do razprodaje zalog, zato z nakupom nikar ne odlašajte, sicer boste lahko ostali brez njih, kar vas bo zagotovo spravilo v slabo voljo.


Prijavi napako v članku