Računalništvo, telefonija
14.12.2019 13:26
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odlična prodaja pregrešno dragega telefona Samsung Galaxy Fold!

Odlična prodaja pregrešno draga pregrešno dragega telefona Samsung Galaxy Fold!
Odlična prodaja pregrešno draga pregrešno dragega telefona Samsung Galaxy Fold!

Podjetje Samsung je pred časom ponudilo v prodajo novo in povsem prenovljeno različico prepogljivega pametnega mobilnega telefona Galaxy Fold. Novost je na voljo v kozmično črni in vesoljsko srebrni barvi, na izbranih trgih pa je na voljo celo z mobilno povezljivostjo 5G. Novi Samsung Galaxy Fold je bilo še pred kratkim mogoče kupiti le v Južni Koreji, v Združenih državah Amerike in ponekod po Evropi, nedavno pa se je pojavil tudi na pri nas. Novost je seveda naprodaj v namenskih trgovinah Samsung Experience Store, zanj pa je v prosti prodaji treba odšteti dobrih 2000 evrov.

Kljub visoki maloprodajni ceni prepogljivega pametnega mobilnega telefona Galaxy Fold, gre ta v prodajo boljše od vseh pričakovanj. Trgovci so doslej namreč prodali že več kot milijon primerkov tovrstnih telefonov, kar le kaže na to, da je zanimanje zanj visoko. Zaradi tega ne preseneča, da ima podjetje Samsung za naslednje leto s prepogljivimi pametnimi mobilnimi telefoni družine Galaxy Fold velike načrte. Skupno namreč namerava prodati kar šest milijonov prepogljivih telefonov širom sveta.

Podjetje Samsung na bi že februarja prihodnjega leta predstavil naslednika pametnega mobilnega telefona Galaxy Fold, in sicer v okviru konference Mobile World Congress 2020. Prepogljivi pametni mobilni telefon Galaxy Fold 2 naj bi bil v osnovi precej bolj v primerjavi z zdajšnjim modelom. Najbolj opazen pa bo nedvomno nov sistem za prepogibanje telefona, ki bo spominjal na tistega, ki ga je podjetje Lenovo uporabilo pri zasnovi pametnega mobilnega telefona Motorole Razr 2019. tu dejansko gre za poseben sistem, ki omogoča manjši kot upogiba zaslona v primerjavi s sorodnimi tehnologijami.

Uporaba napredne tehnologije naj bi pripomogla k nižji maloprodajni ceni same naprave. Glede na spletne špekulacije naj bi bilo za novi Galaxy Fold 2 v Južni Koreji treba odšteti okoli preračunanih 758 evrov. NA svetovnih trgih pa naj bi maloprodajna cena novosti bila nižja od preračunanih 900 evrov. Če bo novost dražja so analitiki prepričani, da bo zanimanje zanjo premajhno, da bi lahko uspela na trgu.


Prijavi napako v članku