Telefoni
26.07.2017 06:20

Deli z drugimi:

Share

Odlična novica. Honor 9 Premium prihaja na evropski trg!

Hiter, uporaben, lep in poceni Honor 9 Premium!
Hiter, uporaben, lep in poceni Honor 9 Premium!

Nov paradni konj Honor 9 podjetja Huawei ponaša znamko še višje. Od predstavitve na Kitajskem pred dobrim mesecem dni in samo nekaj tednov po globalni predstavitvi v Berlinu je bilo po vsem svetu odposlanih že milijon naprav Honor 9. Težava je le v tem, da je za evropski trg na voljo le različica opremljena s štirimi gigabajti pomnilnika in 64 gigabajti vgrajenega prostora, medtem ko različice opremljene s šestimi gigabajti sistemskega pomnilnika in 64 gigabajti oziroma 128 gigabajti razpoložljivega pomnilnika pa vsaj po uradnih kanalih v Evropi ni mogoče kupiti.

Na srečo se bo to prav kmalu spremenilo, saj je podjetje Huawei evropskim uporabnikom storitev mobilne telefonije ponudilo v prodajo različico Honor 9 Premium. Najzmogljivejša inačica novosti je opremljena s šestimi gigabajti sistemskega pomnilnika in 64 gigabajti prostora za shranjevanje podatkov. Tu najdemo še procesor Kirin 960, grafični vmesnik EMUI 5.1, nadgrajeno dvojno kamero z 12 milijoni slikovnih točk velikim barvnim in 20 milijonov slikovnih točk velikim monokromatskim senzorjem in izjemno kakovostni zvočnik.

Novost je trenutno mogoče kupiti na švicarskem in italijanskem trgu, upajmo pa, da bo kmalu novost zašla tudi na slovenski trg. Tu namreč gre za pametni mobilni telefon, ki za malo denarja (v Švici je naprodaj za preračunanih 450 evrov) prinaša veliko uporabnih možnosti.


Prijavi napako v članku