Digitalizacija
13.05.2021 07:31
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odlepljevalnik nalepk – orodje, ki vam lahko prihrani čas pri označevanju vaših izdelkov

Skoraj vsi izdelki široke potrošnje in farmacevtski izdelki so opremljeni z nalepko oz. deklaracijo – naj bo to steklenica, škatla ali druga embalaža. Odlepljevalnik nalepk lahko pohitri delo opremljanja izdelkov z nalepkami.

Odvisno od delovne obremenitve vaših zaposlenih in skladno z vašim proračunom lahko delo pospešite s samostojnim (ročnim, polavtomatskim ali avtomatskim) razdeljevalnikom nalepk ali celovitim sistemom za tiskanje in nanašanje nalepk na proizvode. Večina tiskalnikov (tudi v najnižjem razredu) ponuja modele tiskalnikov, ki imajo že vgrajen odlepljevalnik nalepk, kot sta na primer namizni tiskalnik ZD420 ter industrijski tiskalnik ZT410. Možno pa ga je dokupiti tudi naknadno.

Na trgu je široka ponudba odlepljevalnikov nalepk, ki imajo vsestransko uporabnost, saj ti podajajo nalepke različnih velikosti ter iz različnih strani, odvisno od potreb proizvajalcev. Vsem je skupno to, da je prednost uporabe odlepljevalnika hitrost nanosa nalepk, natančnost pri nanosu nalepke na izdelek ter efektivnost dela. Odlepljevalnik etiket je ponavadi dobra investicija, saj finančni vložek ni visok, je pa zelo enostaven za uporabo ter zahteva minimalno vzdrževanje.

Odlepljevalnike delimo v štiri skupine:

Ročni aplikator nalepk

Ročni aplikator nalepk je namenjen manjšim podjetjem ter je zasnovan tako, da lahko vanj vstavite kolut natisnjenih nalepk ter s tem, ko pritisnete z njim na izdelek, prilepite nalepko.

Namizni/stenski odlepljevalnik

Namizni odlepljevalniki so naprave, ki podajo etiketo. Uporabnik za to, da dobi nalepko, povleče nosilni silikon, ki potem pada na tla. Prednosti namiznih ročnih odlepljevalcev so dostopne cene, enostavnost uporabe in enostavna prenosljivost.

Polavtomatski odlepljevalnik nalepk

Polavtomatski odlepljevalniki podajo nalepko na sistem fotocelice – senzorja ali mehanskega stikala in so najprimernejši za manjše serije izdelkov. Polavtomatski razdeljevalnik za etiketiranje odlepi eno nalepko in počaka, dokler ne odlepite druge nalepke.

Avtomatski odlepljevalnik nalepk

Avtomatski razdeljevalnik je najbolj uporaben za obrate, ki proizvedejo veliko izdelkov. Avtomatski odlepljevalniki nalepk lahko sami pozicionirajo nalepko, preden jo nalepijo. Tako vam bodo prihranili čas, posledično pa tudi stroške dela.

Za več informacij in ponudbo se obrnite na podjetje Info-kod.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
odlepljevalnik nalepk

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

8000plus d.o.o.

Kajuhova ulica 64, 2310 Slovenska Bistrica, Tel: 064 248 123 (podpora), 031 782 321 (nakup)
8000plus: 1, 2, 3 – vse digitalne rešitve na enem mestu Od spletnega gostovanja, oblačnih rešitev in programiranja do urejanja dokumentacije za razpise, kibernetske varnosti, ... Več
Zlati partner

VIBOR d.o.o.

Brnčičeva ulica 41d, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 561 33 21
Z več kot 25 letnimi izkušnjami lahko Vibor d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. V želji uporabnikom omogočati hitrejše ... Več

KARTUŠE.NET

Titova cesta 44, 2000 Maribor, Tel: 040 125 585
Kartuše za Epson Kartuše za Canon Kartuše za HP Kartuše za Lexmark Kartuše za Brother Kartuše za Dell Kartuše za Samsung Tonerji za HP Tonerji za Samsung ... Več
Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več