Digitalizacija
13.05.2021 07:31
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odlepljevalnik nalepk – orodje, ki vam lahko prihrani čas pri označevanju vaših izdelkov

Skoraj vsi izdelki široke potrošnje in farmacevtski izdelki so opremljeni z nalepko oz. deklaracijo – naj bo to steklenica, škatla ali druga embalaža. Odlepljevalnik nalepk lahko pohitri delo opremljanja izdelkov z nalepkami.

Odvisno od delovne obremenitve vaših zaposlenih in skladno z vašim proračunom lahko delo pospešite s samostojnim (ročnim, polavtomatskim ali avtomatskim) razdeljevalnikom nalepk ali celovitim sistemom za tiskanje in nanašanje nalepk na proizvode. Večina tiskalnikov (tudi v najnižjem razredu) ponuja modele tiskalnikov, ki imajo že vgrajen odlepljevalnik nalepk, kot sta na primer namizni tiskalnik ZD420 ter industrijski tiskalnik ZT410. Možno pa ga je dokupiti tudi naknadno.

Na trgu je široka ponudba odlepljevalnikov nalepk, ki imajo vsestransko uporabnost, saj ti podajajo nalepke različnih velikosti ter iz različnih strani, odvisno od potreb proizvajalcev. Vsem je skupno to, da je prednost uporabe odlepljevalnika hitrost nanosa nalepk, natančnost pri nanosu nalepke na izdelek ter efektivnost dela. Odlepljevalnik etiket je ponavadi dobra investicija, saj finančni vložek ni visok, je pa zelo enostaven za uporabo ter zahteva minimalno vzdrževanje.

Odlepljevalnike delimo v štiri skupine:

Ročni aplikator nalepk

Ročni aplikator nalepk je namenjen manjšim podjetjem ter je zasnovan tako, da lahko vanj vstavite kolut natisnjenih nalepk ter s tem, ko pritisnete z njim na izdelek, prilepite nalepko.

Namizni/stenski odlepljevalnik

Namizni odlepljevalniki so naprave, ki podajo etiketo. Uporabnik za to, da dobi nalepko, povleče nosilni silikon, ki potem pada na tla. Prednosti namiznih ročnih odlepljevalcev so dostopne cene, enostavnost uporabe in enostavna prenosljivost.

Polavtomatski odlepljevalnik nalepk

Polavtomatski odlepljevalniki podajo nalepko na sistem fotocelice – senzorja ali mehanskega stikala in so najprimernejši za manjše serije izdelkov. Polavtomatski razdeljevalnik za etiketiranje odlepi eno nalepko in počaka, dokler ne odlepite druge nalepke.

Avtomatski odlepljevalnik nalepk

Avtomatski razdeljevalnik je najbolj uporaben za obrate, ki proizvedejo veliko izdelkov. Avtomatski odlepljevalniki nalepk lahko sami pozicionirajo nalepko, preden jo nalepijo. Tako vam bodo prihranili čas, posledično pa tudi stroške dela.

Za več informacij in ponudbo se obrnite na podjetje Info-kod.

Vas zanima več iz te teme?
odlepljevalnik nalepk

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem INFO-KOD d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri INFO-KOD d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

info-kod logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem INFO-KOD d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

CICERO, BEGUNJE, d.o.o.

Stegne 21c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 507 42 92, 041 662 178

OTEL d.o.o.

Klavčičeva ulica 12, 1241 Kamnik, Tel: 041 505 323

COALA d.o.o.

Cesta v Rošpoh 22a, 2351 Kamnica, Tel: 02 624 50 10
Podjetje Coala d.o.o. je ustanovila skupina strokovnjakov s področja računalništva in informatike leta 1991. Danes jih odlikuje 30 let bogatih izkušenj na področju prodaje in ... Več
Srebrni partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več