Telefoni
Računalništvo, telefonija
Telefonija
05.07.2022 14:03

Deli z drugimi:

Share

Odkrijte novi vivo X80 Pro ter izkoristite obdobje prednaročil

V obdobju prednaročil podjetje vivo vsem kupcem modela vivo X80 Pro 5G v Sloveniji ponuja posebne ugodnosti.

vivo, eden izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev pametnih telefonov, uporabnikom v Sloveniji ob nakupu naprav v obdobju prednaročil od 4. do 14. julija 2022 do 23.59 ure, ponuja dodatne ugodnosti. Z nakupom telefona vivo X80Pro v promocijskem obdobju ste tako upravičeni do dodatnega leta garancije za vašo novo napravo ter šest mesecev programa zaščite zaslona pred nenamernim zlomom. Promocija velja za naprave kupljene pri pooblaščenem partnerju vivo – Big Bangu.

Vivo X80 Pro ima sprednjo kamero ločljivosti 32 MP in zadnji sistem štirih kamer, ki ga sestavljajo ultra objektivna kamera ločljivosti 50 MP s senzorjem GNV ter optičnim stabilizatorjem slike (OIS), širokokotna kamera ločljivosti 48 MP, portretna kamera ločljivosti 12 MP z gimbalom ter kamera ločljivosti 8 MP s periskopom. Gimbalna portretna kamera ločljivosti 12 MP predstavlja osrednjo nadgradnjo, ki omogoča izboljšanje videoposnetkov in stabilizacijo. Glavna kamera X80 Pro vključuje ekskluzivno prilagojeno ultra občutljivo tipalo GNV za optimizacijo odbojnosti in zmanjšanje razpršene svetlobe v kombinaciji s stekleno lečo z visoko prepustnostjo za nizko razpršitev in temperaturno odstopanje za zmanjšanje bleščanja. Telefonu je priložen polnilnik FlashCharge z močjo 80 W, ki omogoča polnjenje popolnoma izpraznjene baterije telefona do 100 odstotne napolnjenosti v samo 36 minutah.

vivo uživa zaupanje več kot 400 milijonov uporabnikov v svetu. Eden glavnih razlogov za to je zavezanost podjetja k podrobnostim, oblikovanju in strogemu nadzoru kakovosti pametnih telefonov. Vsi telefoni vivo so v vsaki fazi razvoja podvrženi strogim postopkom in testiranju, kar zagotavlja njihovo vzdržljivost, uporabnikom pa zagotavlja zanesljivost in kakovostno izkušnjo.

Uporabniki lahko izkoristijo triletno garancijo za okvare strojne opreme, pa tudi programske okvare, ki so posledica okvare osnovne programske opreme. Vse kar morajo storiti je, da na pooblaščenemu servisu pokažejo kopijo računa ali dokazilo o nakupu.

Dodatna garancija za program poškodbe zaslona velja le enkrat v obdobju 120 dni od dneva nakupa naprave pri pooblaščenih distributerjih/partnerjih vivo v Sloveniji. Če se zaslon poškoduje v času dodatnega garancijskega obdobja za program zaščite zaslona, bo vivo zagotovil brezplačno zamenjavo zaslona na napravi.

Pogoji dodatne garancije ne veljajo v primeru škode na izdelku zaradi:

  • obraba naprave zaradi normalne uporabe,
  • neustrezne in nepravilne uporabe,
  • uporabe dodatne opreme drugih proizvajalcev,
  • neupoštevanja varnostnih ukrepov,
  • namerno poškodovanje naprave,
  • poskusa nepooblaščenega popravila naprave ali popravila s strani nepooblaščenega servisa.

Modifikacija ali sprememba prvotnega operacijskega sistema (npr. usmerjanje, namestitev neuradnega ROM-a) ter odsotnost ali manipulacija serijske številke ali številke IMEI prav tako pomeni izključitev iz pogojev promocije.

Če je poškodba mobilnega telefona tolikšna, da z zamenjavo zaslona ni mogoče vzpostaviti funkcionalnosti mobilnega telefona, ima pooblaščeni servisni partner za Slovenijo pravico, da napravo izloči iz promocije, v kolikor uporabnik ne želi poravnati dodatnih stroškov popravila drugih komponent naprave, ki bi napravo vrnile v delovno stanje.

V vsakem od teh primerov bo pooblaščeni serviser za Slovenijo uporabnika obvestil o nezmožnosti uporabe pogojev promocije in uporabniku ponudil popravila izven garancije.

vivo vabi vse zainteresirane kupce, da si ogledajo in preizkusijo pametne telefone pri pooblaščenem partnerju Big Bang.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več
Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
V podjetju SI SPLET d.o.o. se ukvarjajo s trženjem varnostnih in drugih rešitev na področju informacijskih tehnologij. V letu 2002 so pridobili ekskluzivno partnerstvo s podjetjem ... Več

AVIOR d.o.o.

Tehnološki park 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 33 15
Avior d.o.o. z naprednimi tehnološkimi rešitvami in inovativnim pristopom premaguje ovire in odgovarja na izzive s področja telekomunikacij ter ostalih oblik povezovanja med ljudmi. ... Več