Računalništvo, telefonija
06.09.2013 15:12
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Od zdaj mobitel na roki in ne samo pri roki

Ura BURG deluje kot mobilni telefon, uporabljamo jo samostojno in pri tem ne potrebujemo povezave s primarnim mobilnim telefonom.
Ura BURG deluje kot mobilni telefon, uporabljamo jo samostojno in pri tem ne potrebujemo povezave s primarnim mobilnim telefonom.

Če smo še pred meseci samo prebirali o urah, ki bodo služile kot mobitel, jih lahko letošnjo jesen že kupimo. Tukaj so končno različne, barvite, moderne in uporabne mobitel ure BURG.

Mobitel ura BURG deluje kot mobilni aparat , uporabljamo jo samostojno in pri tem ne potrebujemo povezave s primarnim mobitelom. To je ura, ki popolnoma zamenja klasični mobitel, saj sim kartico vstavite v uro in tako le-ta postane mobitel, ki je vedno na roki. Z mobitel uro sprejemate klice, se pogovarjate, kličete, slikate, pošiljate sms, dostopate do interneta …

Mobitel ure BURG so trenutni hit in novost telekomunikacijske industrije, pripeljane tudi na slovenski trg, poznane pod znamko Burg, zastopa in prodaja jih podjetje Bralko d.o.o. Izbirati je mogoče med različnimi modeli, med klasičnimi mobitel urami kot tudi t.i. pametnimi urami. Mobitel ure Burg so zasnovane tako, da zadovoljijo še tako zahtevnega uporabnika. Prodajno pot so začele v Sloveniji že pretekli mesec, javnosti pa bodo prvič predstavljene na Obrtnem sejmu v Celju v hali L, že v sredo 11. septembra do 17. septembra 2013. Krivec za nastanek izdelka je inovator in dizajnerski strokovnjak Herman Van den Burg. Ideja o uri, ki jo uporabljamo kot mobitel, prihaja iz njegove rodne dežele Nizozemske in je posledica temeljitih raziskav telekomunikacijske, modne, bančne in trgovinske industrije. Herman van den Burg je želel razviti izdelek, ki daje ljudem svobodo in dopolnjuje njihov osebni slog, moramo priznati, da mu je uspelo.

Postavlja se vprašanje ali bi lahko izdelek kot je ta, spremenil trenutno dojemanje mobilnih aparatov in postavil uporabo klasičnega mobitela na glavo. Nekateri verjamejo da, ker mobitel je sedaj vedno NA ROKI in ne samo pri roki, poleg tega pa zadovolji različna pričakovanja:

  • Če ste športnik, lahko sedaj klic fleksibilno opravljate med vožnjo kolesa, med tekom in drugimi športi.
  • Če ste eden tistih, ki veliko časa preživi v avtu , lahko klic opravite varno in v domeni zakona.
  • Prejeti klic ne bo nikoli več zamujen temveč vedno viden, tudi v stanju, ko klica ne smete ali ne morete sprejeti.
  • Drage ženske, konec je večnega iskanja mobitela po neorganizirani torbici, sedaj ga boste lahko imele v obliki ure kar na roki
  • Če pa ste preprosto eden tistih, ki je rad v trendu, je sedaj pravi čas za nakup nečesa SVEŽEGA IN NOVEGA.

Napišite sms, opravite klic, slikajte, govorite, uživajte in bodite v trendu!

Med različnimi modeli izberite svojega na www.burg.si.


Prijavi napako v članku