Računalništvo, telefonija
06.06.2011 11:18
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Očala za vohune in tajne agente

Skrito zajemanje filmskih in zvočnih posnetkov še nikoli ni bilo enostavnejše.
Skrito zajemanje filmskih in zvočnih posnetkov še nikoli ni bilo enostavnejše.

Podjetje ZionEyez je najavilo razpoložljivost nadvse zanimivih očal, ki so pisana na kožo celo vohunom in tajnim agentom. Novost namreč omogoča prikrito zajemanje filmskih posnetkov, in to celo v visoki ločljivosti. Tu namreč gre za oblikovno zanimiva visokotehnološka očala Eyez, ki so že naprodaj na spletni strani http://goo.gl/h2bGG.

Inženirji podjetja ZionEyez zagotavljajo, da lahko z očali Eyez zajemamo visokoločljive videoposnetke do formata 720p. Na vgrajeni pomnilnik kapacitete osem gigabajtov lahko shranimo do tri ure videa. Za prenos podatkov in polnjenje vgrajene litij-ionske baterije je na voljo priročen vmesnik Micro USB. Videoposnetke lahko prenašamo na zunanje naprave celo preko brezžičnih povezav Wi-Fi 802.11n in Bluetooth 3.0.

Vohunska očala ZionEyez Eyez se lahko pobahajo še s kakovostnim mikrofonom in snemljivimi lečami s 100-odstotno zaščito pred nevarnimi ultravijoličnimi žarki. Videoposnetke lahko celo v realnem času predvajamo na zbranem družbenem omrežju. Za nakup vohunskih očal ZionEyez Eyez, ki bodo naprodaj poleti, bo potrebno odšteti preračunanih 140 evrov. V predprodaji jih je mogoče že kupiti za preračunanih 100 evrov.


Prijavi napako v članku