Računalništvo, telefonija
19.09.2016 10:21
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kam po najboljšo avdio opremo?

Novosti v podjetju ALS avdio.video ter Playroom.si
Kam po najboljšo avdio opremo?
Kam po najboljšo avdio opremo?

Podjetje ALS avdio.video in njihova spletna trgovina Playroom.si bo v letošnji jeseni praznovala že sedmo leto na domačem trgu. V tem obdobju so postali eni izmed vodilnih podjetij na področju prodaje, svetovanja in izgradnje avdio sistemov za domače in poslovno okolje. Podjetje zastopa veliko število najprepoznavnejših proizvajalcev na področju avdio opreme kar zajema ozvočenja, ojačevalnike, predvajalnike, gramofone ter dodatke in se ob enem drži načela, ki so si ga postavili ob samem začetku – strankam ponuditi izključno najboljše za njihov denar.

V obdobju od pričetka letošnjega leta, po preteku vseh testiranj in podpisom pogodbe lahko s ponosom sporočijo, da so postali ekskluzivni zastopnik za dva svetovno priznana podjetja v svetu Hi-Fi-ja: Kanadsko podjetje Simaudio z njihovimi Hi-Fi in High-End produkti blagovne znamke MOON Evolution, MOON Neo in MOON ter švedski PRIMARE, ki že dolga leta velja za pionirja novih tehnologij v svetu Hi-Fi-ja in zabavne elektronike. Med drugim je to eno izmed redkih podjetij z univerzalnim 4K predvajalnikom, ki omogoča branje formatov zapisanih v 4K kot delo ”upscalinga” klasičnega 1080p formata. Omenjeni znamki sta se tako pridružili naboru vrhunskih znamk, ki jih podjetje trži od samega začetka ter z nekaterimi produkti močno zaznamovali slovenski avdio trg. Od nabora vrhunskih zvočnikov FOCAL (izdelano v Franciji), ki s svojim parom Grande Utopia EM posegajo v sam vrh High-End avdio opreme (na voljo so tudi zvočniki dostopnejšega cenovnega razreda namenjenih tako stereo postavitvi kot postavitvi v sistemih za hišni kino), odličnih angleških Q Acoustics cenovno dostopnih zvočnikov ter zvočnikov z aktivno elektroniko kot so njihovi BT3 Hi-Fi računalniški zvočniki ter Media 4 Soundbar. Q Acoustics slovi po tem, da vsakoletno prejme priznano nagrado publikacije What Hi-Fi kot produkt leta za vsaj enega od svojih produktov. V lanskem letu so to nagrado prejeli kar trije njihovi produkti. Indiana Line zvočniki, ki segajo vse od bugdet linije do srednjega razreda zvočnikov z njihovo Tesi linijo ter zvočnike Monitor Audio, Klipsch, Jamo, Wharfedale… Od elektronskih naprav podjetje ponuja celoten spekter proizvajalcev Sugden Audio, DENSEN, North Star Design, Marantz, DENON, Onyko, Pioneer, Yamaha in gramofone REGA Research ter Thorens.

Najprepoznavnejša blagovna znamka podjetja ALS avdio.video je vsekakor spletna trgovina Playroom.si, kjer boste našli izjemno široko ponudbo avdio opreme, kjer se kupci za nakup lahko odločijo kar preko spleta. Vsekakor pa vabijo potencialne stranke, da jih pred nakupom pokličejo oz. po predhodni najavi obiščejo na naslovu, kjer se lahko v miru pogovorijo z avdio strokovnjakoma, ki imata odgovor na vsako vprašanje. Vabljeni, da jih obiščete na spletnih naslovih ALS avdio.video in Playroom.si


Njihovi kontaktni podatki:

Telefon: 01 721-40-10 oz. 068 188 484
e-pošta: info@als.si
Domžale

V času objave promocijskih sporočil so pripravili posebno akcijo na par samostoječih zvočnikov Q Acoustics 3050, regalnih zvočnikov Q Acoustics 3020 in odličnih FOCAL regalnih zvočnikov Aria 906 v beli barvi visokega sijaja.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ALS-1, Aleš Osolnik s.p.
Za več informacij so vam na voljo pri ALS-1, Aleš Osolnik s.p.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

ALS-1 poslovne rešitve

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ALS-1, Aleš Osolnik s.p.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku