Računalništvo, telefonija
22.01.2008 12:31

Deli z drugimi:

Share

Novo slovensko spletno oglaševalsko omrežje ADpartner

Najdi.si predstavlja novo slovensko spletno oglaševalsko omrežje ADpartner. Omrežje ADpartner je mreža slovenskih spletnih strani, na katerih se prikazujejo tekstovni oglasi, vezani na vsebino spletnih strani. Prostor za oglase v omrežju zagotovijo lastniki spletnih strani. Oglaševalci izdelajo oglase, sistem ADpartner pa jih razvrsti na tiste slovenske spletne strani, ki so vsebinsko najbolj primerne.

V spletnem oglaševalskem omrežju ADpartner se bodo na sodelujočih slovenskih spletnih straneh prikazovali oglasi, ki bodo vezani na vsebino spletne strani. To pomeni, da bodo oglasi prikazani na pravih spletnih straneh, pravim ciljnim skupinam. Vstopna točka za lastnike slovenskih spletnih strani in oglaševalce je spletna stran www.adpartner.si, kjer bodo lastniki spletnih strani v nekaj minutah izdelali kodo za namestitev oglasnih mest na svoji spletni strani, oglaševalci pa bodo v nekaj minutah izdelali in oddali oglase.

Zagotovilo, da gre za zelo konkurenčen sistem, je kakovosten algoritem za ujemanje oglasov z vsebino spletnih strani (kontekstni algoritem). Izkušnje pri razvoju spletnega iskalnika so Najdi.si-jevi razvijalci uspešno uporabili tudi pri razvoju sistema ADpartner. V testni fazi delovanja sistema so vključeni upravljavci uglednih slovenskih spletnih strani, ki so se sami prepričali o učinkovitosti delovanja sistema.

Prednosti sodelovanja v oglasnem omrežju ADpartner za lastnike slovenskih spletnih strani so:

-višji zaslužek, kot ga ponujajo druga podobna oglasna omrežja
-najširša mreža uglednih oglaševalcev v Sloveniji
-oglasi, ki se dejansko ujemajo z vsebino spletne strani
-preprosta vključitev v omrežje in strokovna podpora
-sprotni pregled zaslužka
-poljubno določanje oglasnih pozicij na spletni strani
-varnost.

Prednosti sodelovanja v oglasnem omrežju ADpartner za oglaševalce:

-mreža uglednih spletnih strani, ki se vsebinsko ujemajo z oglasom oglaševalca
-distribucija oglasov na vsebinsko najbolj primerne spletnih strani
-preprosta vključitev v omrežje in strokovna podpora
-določitev proračuna posamezne akcije in dnevna omejitev porabe
-svetovanje
-ugodni plačilni pogoji
-varnost

Za dodatne informacije o novem slovenskem kontekstnem oglaševalskem sistemu ADpartner lahko pišete na info@adpartner.si.


Prijavi napako v članku