Telefoni
28.07.2010 09:42

Deli z drugimi:

Share

Novi zasloni za mobilnika HTC Desire in Nexus One

Z novimi zasloni bodo mobilniki HTC delovali dlje.
Z novimi zasloni bodo mobilniki HTC delovali dlje.

Podjetje HTC Corporation, svetovni razvijalec pametnih mobilnih telefonov, je predstavilo tehnologijo zaslona Super LCD (SLCD) v celotni liniji HTC-jevih mobilnih telefonov, vključno s HTC Desire in globalno različico Nexus One, ki bosta na voljo še to poletje. Zasloni SLCD ponujajo izjemno naravno ravnovesje barv, jasen kontrast, širok vidni kot in izboljšano učinkovitost porabe energije.

»V HTC smo zaznali visoko porast povpraševanja po številnih mobilnih telefonih, predvsem tistih z zasloni velikosti 3,7 palca. Nova tehnologija zaslona SLCD nam omogoča hitro povečanje proizvodnih zmogljivosti, da lahko zadostimo velikem povpraševanju,« je dejal Peter Chou, generalni direktor HTC Corporation. »Zasloni SLCD uporabnikom prinašajo primerljivo vizualno izkušnjo kot trenutni 3,7-palčni zasloni v HTC-jevih mobilnih telefonih, ob tem pa prinašajo tudi nekatere dodatne prednosti, vključno z daljšim delovanjem baterije.

SLCD je najnovejša generacija tehnologije LCD, ki prinaša izboljšano zmogljivost kot starejši zasloni LCD, vključno s približno petkratno izboljšavo porabe energije. SLCD tudi prinaša boljšo vizualno izkušnjo s širšimi koti vidljivosti, ki jih omogoča Sonyjeva nova tehnologija VSPEC III™.


Prijavi napako v članku