Računalništvo, telefonija
10.08.2020 13:41
Posodobljeno 10 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novi Xiaomi Mi 10 Pro Plus bomo napolnili rekordno hitro

Novi Xiaomi Mi 10 Pro Plus bomo lahko napolnili v zgolj 15 minutah.
Novi Xiaomi Mi 10 Pro Plus bomo lahko napolnili v zgolj 15 minutah.

Prihajajoči pametni mobilni telefon Xiaomi Mi 10 Pro Plus bo opremljen z nadvse zmogljivo strojno opremo kot tudi s hitrim sistemom polnjenja vgrajene baterije.

Pametni mobilni telefon Xiaomi Mi 10 Pro Plus se bo tako prikupil tistim, ki nimajo veliko časa za polnjenje telefona. Ta bo namreč opremljen z dvema baterijama kapacitete 2.180 miliamper ur in 2.250 miliamper ur ter s polnilnim sistemom zmogljivosti 120 vatov. To v praksi pomeni, da bomo lahko povsem izpraznjeno baterijo napolnili v zgolj 15 minutah. Trenutno je to najhitrejši sistem polnjenja na svetu.

Pametni mobilni telefon Xiaomi Mi 10 Pro Plus bo seveda opremljen tudi z nadvse zmogljivo strojno opremo. Ta bo namreč obsegala zmogljiv mobilni procesor Snapdragon 865+, piko na i pa bo dal še ukrivljen zaslon AMOLED, ki bo podpiral tehnologijo HDR10 in frekvenco osveževanja 120 hercev. Za zajem kakovostnih fotografij in videoposnetkov v ločljivosti 8K bo na voljo slikovno tipalo ločljivosti 48 milijonov slikovnih točk. Na vgrajenem pomnilniku bo seveda nameščen nekoliko prirejen mobilni operacijski sistem Android 10.


Prijavi napako v članku