Računalništvo, telefonija
27.01.2017 13:36
Posodobljeno 4 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novi Synology Surveillance Station 8.0

Optimizirano delovanje in pametna tehnologija hkratnega prenosa več posnetkov
Surveillance Station 8.0
Surveillance Station 8.0

Synology Inc. je objavil izid uradne verzije rešitve za nadzor Surveillance Station 8.0, ki med drugim prinaša novega in še bolj učinkovitega namiznega odjemalca, pametno tehnologijo hkratnega prenosa in preprost način namestitve nadomestnega načina delovanja.

»Surveillance Station 8.0 je pameten sistem nadzora, ki omogoča prilagodljivost in nemoteno predvajanje živih posnetkov,« je dejal Jonathan Wang, produktni vodja pri Synology Inc.. »Nova podoba rešitve Surveillance Station dokazuje, kako preprosto je doseči večji občutek varnosti.«

Surveillance Station 8.0 ima številne nove lastnosti:

  • SurveillanceStation odjemalec: Poleg pregledovanja živih posnetkov in upravljanja kanalov znotraj spletnih brskalnikov, lahko sedaj uporabniki namestijo Surveillance Station odjemalca, ki omogoča izdatno izboljšano delovanje in učinkovitost, brez omejijtev, ki jih prinaša uporaba brskalnikov.
  • Hkratno predvajanje: Podpira samodejno in ročno prilagajanje ločljivosti na osnovi velikosti okna za spremljanje ali dogodka, in med predvajanjem več kanalov hkrati, varčuje s porabo pasovne širine. Omogoča izbiro samodejnega preklopa v večjo ločljivost, če se zgodi pomembnejši dogodek – tako rešitev med neprekinjenim delovanjem maksimizira izrabo hrambenega prostora.
  • Napredna pravila ukrepov: Za dodatno avtomatizacijo sistema nadzora so podprta še bolj napredna pravila ukrepov in dogodkov. S prilagodljivo uporabo logičnih operatorjev in večjega števila dogodkov se lahko sprožijo ukrepi, kadar je izpolnjen eden ali več vnaprej določenih kriterijev.
  • Samodejni nadomestni način delavanja: Uporabniki lahko v CMS omogočijo prilagodljiv nadomestni način delovanja in tako ohranijo strukturo nadzora s kar najmanj prekinitev, bolj prilagodljivimi strežniškimi zahtevami in manjšim vplivom na stroške in upravljanje.
  • Novi kodeki: Podpira novi kodek H.265, ki uporabnikom omogoča večjo izbiro podprtih kamer ter obenem zmanjšuje porabo pasovne širine do 25% in zagotavlja hitrejši prenos žive slike in posnetkov. Podprti pa so tudi kodeki Optimizirani H.264+ proizvajalca Hikvision, Smart Stream iz VIVOTEKa in ZAVIO.
  • Nadgradnja strojne programske opreme VS360HD: Nadgradnja omogoča uporabnikom preprosto povezavo VS360HD s strežnikom NAS, s pomočjo VS360HD pa upravljanje skoraj vseh lastnosti rešitve Surveillance Station. Za dostopanje do Surveillance Station od koder koli, so podprte tudi povezave QuickConnect ID in HTTPS.

Za več informacij o Surveillance Station 8.0, obiščite spletno stran podjetja Synology.

Dosegljivost

Surveillance Station 8.0 najdete, s pomočjo Package Centra znotraj operacijskega sistema DiskStation Manager, na vseh strežnikih Synology DiskStation in RackStation, ki jih poganja operacijski sistem DSM 6.0 ali novejši, in tudi na NVR216.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem XENON FORTE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri XENON FORTE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Enter your state here

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem XENON FORTE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku