Telefoni
17.03.2021 10:45
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kdaj bo na voljo novi Surface Duo 2?

Novi Surface Duo 2 naj bi bil še boljši v primerjavi s predhodnikom!
Novi Surface Duo 2 naj bi bil še boljši v primerjavi s predhodnikom!

Naprednejši uporabniki so nedvomno navdušeni nad tem, da je podjetje Microsoft nedavno pričelo s prodajo nadvse zanimivega pametnega mobilnega telefona Surface Duo. Novost za prikaz slik uporablja dva zaslona s 14,2-centimetrsko oziroma 5,6-palčno diagonalo. Zaslona lahko obračamo za do 360 stopinj, kar pomeni, da ga lahko uporabljamo tako v vlogi klasičnega pametnega mobilnega telefona kot tabličnega računalnika ali celo napredne elektronske knjige. Kmalu pa bo na voljo njegov naslednik, ki, vsaj na papirju, veliko obeta.

Novi Microsoft Surface Duo 2 naj bi bil bolje prilagojen zahtevam sodobne družbe: ponujal bo možnost povezovanja v mobilna omrežja 5G in razpolagal z napredno umetno inteligenco za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje. Precejšnjih izboljšav naj bi bila deležna tudi programska oprema, vključno z operacijskim sistemom. Novost naj bi bila najkasneje do konca letošnjega leta sprva na voljo za nakup v Tajvanu, nekoliko kasneje pa jo bomo ugledali še na drugih svetovnih trgih, vključno z evropskim.

Podrobnejših podatkov o pametnem mobilnem telefonu Microsoft Surface Duo 2 še ni bilo razkritih. Kljub temu verjamemo, da bodo informacije kmalu zašle na svetovni splet. Kot že omenjeno, naj bi bil novi Microsoft Surface Duo 2 javnosti predstavljen še pred koncem letošnjega leta.

Vas zanima več iz te teme?
Microsoft Surface Duo 2

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35
Zlati partner

HOUSING Co. d.o.o.

Verovškova ulica 55a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 40 40
Housing Co. d.o.o. je svetovalno in izobraževalno podjetje na področju informacijskih tehnologij. Njihova temeljna dejavnost je prenos znanj v druga podjetja. Kot partner Red Hat ... Več
Zlati partner

RAČUNALNIŠKI MUZEJ

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več