Telefoni
17.05.2021 20:51
Posodobljeno 4 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novi Poco M3 Pro 5G še pred poletjem

Novi Poco M3 Pro 5G bo zagotovo navdušil tudi najzahtevnejše!
Novi Poco M3 Pro 5G bo zagotovo navdušil tudi najzahtevnejše!

Pametni mobilni telefon Poco M3, ki je bil uradno predstavljen pred kratkim, je prava izbira za tiste, ki želijo odličen telefon, zanj pa niso pripravljeni odšteti celega bogastva. Njegove glavne lastnosti so precej nizka maloprodajna cena in nadvse zanimive specifikacije strojne opreme. Kmalu se mu pridruži še model Poco M3 Pro 5G, ki bo pričakovano nudil podporo za hitra mobilna omrežja 5G.

Pametni mobilni telefon Poco M3 Pro 5G z operacijskim sistemom Android naj bi bil opremljen s kakovostnim zaslonom s 16,6-centimetrsko oziroma 6,53-palčno diagonalo, ločljivostjo 2.340 x 1.080 slikovnih točk in kontrastnim razmerjem 1500 proti 1. Frekvenca osveževanja bo znašala do 90 hercev, prilagajala pa jo bo tehnologija DynamicSwitch. Pred poškodbami bo zaslon ščitilo steklo Gorilla Glass 3. Tu bomo našli še mobilni procesor Dimensity 700, izdelan s pomočjo 7-nanometrske tehnologije, ki prinaša polno podporo za hitro mobilno omrežje 5G.

Nadvse zanimiv pametni mobilni telefon Poco M3 Pro 5G se bo ponašal še s štirimi oziroma šestimi gigabajti sistemskega pomnilnika. Za shranjevanje podatkov bo na voljo 64 oziroma 128 gigabajtov vgrajenega hitrega pomnilnika, vrste UFS. Za dolgo avtonomijo delovanja bo poskrbela baterija kapacitete 5.000 miliamper ur s sistemom hitrega polnjenja. Za zajem fotografij pa bodo na voljo tri kamere, glavna z ločljivostjo 48 milijonov slikovnih točk. Novi pametni mobilni telefon Poco M3 Pro 5G naj bi bil javnosti predstavljen še pred poletjem.


Prijavi napako v članku