Računalništvo, telefonija
22.05.2015 07:32

Deli z drugimi:

Share

Novi pisarniški paket Office za Android!

Novi Office je povsem prilagojen napravam z zaslonom na dotik!
Novi Office je povsem prilagojen napravam z zaslonom na dotik!

Podjetje Microsoft je konec aprila potrdilo, da njegovi programerji s pospešenim tempom delajo na pripravi povsem novega mobilnega pisarniškega paketa Office. Novi pisarniški paket Office se bo odlično prilegal zaslonom vseh velikosti, saj bo del programa Universal Apps oziroma univerzalnih aplikacij. Tu gre za namenske aplikacije, ki jih bo mogoče uporabljati na vseh mobilnih napravah, neglede na velikost ali ločljivost zaslona.

Prenovljeni pisarniški paket Microsoft Office je končno na voljo za preizkus tudi za pametne mobilne telefone in tablične računalnike Android in prinaša bogato paleto dodatnih možnosti, ki jih bodo veseli predvsem napredni uporabniki. Novost je namreč povsem optimizirana za uporabo za zaslonih na dotik, in sicer na način, da so vse osnovne funkcije dosegljive na osnovnem zaslonu. Uporabnikom so seveda na voljo vsi klasični programi Offica, in sicer urejevalnik besedil Word, urejevalnik preglednic Excel urejevalnik predstavitev PowerPoint.

Navodila kako namestiti prenovljeni pisarniški paket Microsoft Office na pametne mobilne telefone in tablične računalnike Android so dosegljva na povezavi bit.ly/Micro-Office-Android. V primeru težav ali vprašanj pa vam je seveda vedno na voljo forum Računalniških novic (bit.ly/ForumRN).


Prijavi napako v članku