Monitorji
25.01.2022 14:30
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novi Philipsovi pisarniški monitorji 243S1 združujejo udobje in povezljivost za izboljšano produktivnost

Ne glede na vrsto pisarne, mora idealen monitor uporabniku zagotavljati robustnost, udobje in praktičnost.

Novi monitorji Philips 243S1 so zasnovani za spopadanje z ovirami vsakodnevnega poslovanja in opremljeni z vsemi pravimi funkcijami, ki združujejo udobno uporabniško izkušnjo, dobro kakovost slike, zmogljivost in vzdržljivost. 24-palčni (23,8″ / 60,5 cm diag.) IPS panel ima polno visoko ločljivost (Full HD), možnost USB-C povezovanja med številnimi drugimi in vgrajeno priklopno postajo, kjer je mogoče vsako opravilo opraviti z gladko in polno funkcionalnostjo.

Vsestranska povezljivost na najpreprostejši način

Široka paleta vtičnikov in konektorjev ni več namenjena samo profesionalcem, ampak postaja standardna za vse, ki potrebujejo več povezljivosti skozi vsakdan. Z USB-C priključno postajo, Philips 243S1 polni, prenaša in povezuje vaš prenosnik hkrati. Tanek, reverzibilni priključek USB-C omogoča enostavno povezavo z enim samim kablom, ki prenaša podatke z izjemno hitrostjo, hkrati pa napaja in napolni (do 65 W) prenosnik neposredno z monitorja. USB-C omogoča tudi enostavno verižno povezovanje za nastavitve z več zasloni. Čisti delovni prostor je lažje upravljati z zmogljivostmi in rešitvami, ki jih ponuja USB-C.

Poleg tega novega standarda, ima Philips 243S1 tudi vgrajen RJ-45 Ethernet za zmogljivo varnost podatkov, ter HDMI 1.4, DisplayPort 1.2 in 4x USB-A za enostavno povezovanje vseh zunanjih naprav in dodatkov.

Pozoren na dolge delovne ure

Zasnovan z mislijo na dobro počutje uporabnikov, je novi model opremljen s podstavkom SmartErgo, ki omogoča ergonomske prilagoditve, kar uporabnikom omogoča optimalno postavitev glede na svoje potrebe in zadovoljstvo. Uporabniki lahko enostavno nagnejo (+25/-5 stopinj), zasukajo (+180/-180 stopinj) in prilagodijo višino (do 130 mm) na idealen položaj za gledanje. To maksimalno udobje, skupaj z ergonomsko postavitvijo in nekaj dobrimi navadami za krajše odmore od zaslona, lahko olajša fizične obremenitve dolgega delovnika. Poleg tega pravilen položaj poveča tudi produktivnost in uporabnikom pomaga, da so bolj osredotočeni na svoje delo.

Prijeten za oči

Ure, preživete pred zaslonom, lahko povzročijo utrujenost oči in pekoče, suhe ter rdeče oči – kar so nekateri od glavnih simptomov tako imenovanega CVS, sindroma računalniškega vida. Da bi učinkovito zmanjšali utrujenost oči in zagotovili dobro počutje uporabnikov, monitorji Philips 243S1 izpolnjujejo standard TÜV Rheinland Eye Comfort, da preprečijo to običajno obremenitev oči brez motečih odsevov. Ponuja tudi široke kote gledanja, s čimer se izognemo zmanjšanju kakovosti slike pri gledanju iz različnih zornih kotov. Udobna izkušnja gledanja je omogočena tudi s tehnologijo brez utripanja, načinom zmanjšanja modre svetlobe in načinom EasyRead, ki ponuja izkušnjo branja kot na papirju. Kombinacija teh inovacij zagotavlja stabilno produktivnost, ki je prijazna za oči tudi med dolgimi delovnimi urami.

Philips 243S1 je na voljo od januarja 2022 dalje po priporočeni prodajni ceni 329 €.

Več na www.pchand.si


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Philips monitorji

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Biro oprema Žolnir d.o.o.

Kovinarska ulica 10, 3000 Celje, Tel: 03 491 94 00
Ali lahko vaša pisarna funkcionira brez pisarniške opreme? Ste se kdaj vprašali, katere so glavne prednosti sodobne pisarniške opreme na vašem delovnem mestu? Vse odgovore ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več
Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več

CLIP d.o.o.

Ulica Bojana Belne 3, 2212 Šentilj v Slovenskih goricah, Tel: 02 320 54 03
Clip d.o.o. ponuja popolno programsko opremo za računovodstvo in tehnologijo polnjenja akumulatorjev. Pohvalijo se lahko z uporabniki tako doma kot tudi na območjih nekdanje Jugoslavije. Podjetje ... Več