Računalništvo, telefonija
14.01.2015 16:16

Deli z drugimi:

Share

Novi Nikon Coolpix fotoaparati podpirajo vašo družabnost

Nikon je predstavil tri nove kompaktne fotoaparate Coolpix. Coolpix S3700 je najbolj družaben novinec, ki se zna povezati z drugimi (pametnimi) napravami prek vmesnika Wi-Fi in NFC. Coolpix S2900 je tanek in eleganten fotoaparat, ki je s svojimi živahnimi barvami, enostavnostjo uporabe in ustvarjalnimi možnostmi vedno dobrodošel spremljevalec na poti. Coolpix L31 pa je zanesljiv in cenovno ugoden fotoaparat za preprosto beleženje trenutkov vsakdanjega življenja.
Nikon L31
Nikon L31

Coolpix S3700 najraje deli vaše posebne trenutke

S3700 je najbolj mladosten in najbolj družaben novinec s slikovnim tipalom CCD z 20 milijoni slikovnih točk in 8-kratnim optičnim (FX-enakovredno 25-200 mm) oziroma 16-kratnim (FX-enakovredno do 800 mm) Dynamic Fine zoomom, ki omogoča enostaven prenos fotografij in videoposnetkov v pametne naprave prek brezstičnega NFC vmesnika ali pa prek brezžičnega vmesnika Wi-Fi s pomočjo namenskega gumba. Tako S3700 pomaga ohranjati družabne stike in izraža osebni slog lastnika. Za ostre in nestresene fotografije skrbi sistem za zmanjševanje tresljajev (VR) s premikanjem leč v objektivu, s polno Li-ionsko baterijo pa lahko posnamete približno 240 fotografij.

Coolpix S2900 je rad v središču pozornosti

S Coolpixom S2900boste še posebej uživali v fotografiranju družine in prijateljev v vseh situacijah, saj je S2900 tanek (19,8 mm) in eleganten fotoaparat, ki bo v žepu ali torbici vedno pripravljen na fotografiranje. Sicer pa so Nikonovi snovalci S2900 namenili slikovno tipalo CCD z 20 milijoni slikovnih točk in 5-kratnim optičnim (razširljivim na 10 kratni Dynamic Fine Zoom) zoomom, šestnajst scenskih načinov in osem posebnih učinkov fotografiranja, kot je selektivna barva, dodajanje ličil na portretih, ‘ribje oko’ za širokokotni učinek ter vgrajen način ‘Panorama s pomočjo’ za ustvarjanje zanimivih počitniških panoramskih posnetkov.

Coolpix L31 je najbolj spontan

Družine z otroki, ki uživajo pri beleženju trenutkov iz vsakdanjega življenja, bodo navdušene nad preprostostjo fotoaparata Coolpix L31 s slikovnim tipalom 16 milijoni slikovnih točk in 5-kratnim zoomom (razširljivim na 10-kratni Dynamic Fine Zoom). Posebni učinki v fotoaparatu bodo navdihnili nove ustvarjalne pristope pri fotografiranju in snemanju v ločljivosti HD (720p). Tudi dolgotrajna potovanja ne bodo zaustavila L31 pri zajemanju zanimivih trenutkov, saj so baterije tipa AA na voljo povsod.

Nikon Coolpix S3700 bo na voljo v srebrni, črni, rdeči, roza in modri barvi od 26. februarja po priporočeni ceni 149 evrov. Coolpix S2900 bo naprodaj v srebrni, črni, rdeči in vijolični barvi, Coolpix L31 pa v srebrni, črni, rdeči in vijolični barvi že od 29. januarja po ceni 109 oziroma 79 evrov.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija
Za več informacij so vam na voljo pri NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

"Bohinjsko drevo" po natanko desetih letih spet v soju (fotografskih) žarometov

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem NIKON GmbH - Podporna pisarna Slovenija? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku