Hi-fi sistemi
18.07.2013 17:15

Deli z drugimi:

Share

Novi Logitechovi bluetooth zvočniki Z600 prinašajo vrhunski dizajn in visoko zmogljiv avdio

Najnovejši Logitechovi stereo zvočniki nudijo preprosto brezžično povezljivost za do tri naprave hkrati.
Najnovejši Logitechovi stereo zvočniki nudijo preprosto brezžično povezljivost za do tri naprave hkrati.
Najnovejši Logitechovi stereo zvočniki nudijo preprosto brezžično povezljivost za do tri naprave hkrati.

Logitech je danes predstavil Logitech® Bluetooth® zvočnike Z600, elegantno zasnovan par brezžičnih stereo zvočnikov, ki dopolnjujejo zapeljiv videz računalnikov Mac® in Ultrabook™. S temi zvočniki lahko brez napora pretakate glasbo in druge avdio vsebine s svojega računalnika, pametnega telefona ali tablice. Hkrati so lahko aktivne tri naprave, za preklapljanje med njimi pa preprosto pritisnete pavzo na eni ter play na drugi.

“Logitech bluetooth zvočniki Z600 so bili zasnovani tako, da spominjajo na umetniški izdelek z uporabo oblik, materialov in barv, ki se stapljajo z modernim bivalnim okoljem in dopolnjujejo videz ultra tankih prenosnikov,” je povedala Charlotte Johs, Logitechova globalna podpredsednica razvoja blagovne znamke in portfelja za PC pripomočke. “Z vgrajeno bluetooth povezljivostjo, ki se v Logitechovih multimedijskih zvočnikih pojavlja prvič, pa so ti zvočniki idealni za dandanašnji brezžični način življenja z večimi napravami.”

Ne glede na to ali poslušate glasbo, gledate film, igrate igro ali klepetate preko videa, poskrbijo Logitech bluetooth zvočniki Z600 za čist in jasen zvok. S tremi gonilniki v vsakem zvočniku je ta sistem zasnovan za vrhunsko akustiko v vsakem prostoru.

Stikala na Logitech bluetooth zvočnikih Z600 so še en neločljiv sestavni del njihovega čistega dizajna. Celotna zgornja plošča desnega zvočnika je gladek, odziven disk na dotik. Za višanje ali nižanje glasnosti preprosto zdrsnite s prstom okoli roba. Preostala stikala – napajanje, bluetooth povezovanje in 3,5 mm vhod – so diskretno skrita zadaj. In ker je pomembna vsaka podrobnost, je bil s pozornostjo izbran celo napajalni kabel. Med zvočniki in napajalnikom se stekajo posebej zasnovani, plosko ležeči kabli, tako da na vaši mizi ali pultu nikoli ni neprivlačne prepletene zmešnjave žic.

Logitech bluetooth zvočnikom Z600 je za zagotovitev najboljše možne brezžične izkušnje z računalniki priložen USB bluetooth oddajnik-sprejemnik. Povezava preko obstoječega bluetootha je mogoča, vendar nekateri računalniki na ta način morda ne bodo dovoljevali avdio pretakanja ali gladkega preklapljanja med napravami. Priloženi USB bluetooth oddajnik-sprejemnik omogoča tudi brezžično povezavo z računalniki, ki ne podpirajo bluetootha. Poleg tega lahko z uporabo pomožnega 3,5 mm kabla zvočnike povežete s katerokoli napravo, ki ima avdio izhod.

Cena in razpoložljivost

Za Logitech bluetooth zvočnike Z600 se pričakuje, da bodo v ZDA in Evropi na voljo avgusta 2013, po predlagani maloprodajni ceni 149 €. Za več informacij prosimo obiščite www.logitech.com ali blog.

O Logitechu

Logitech je vodilno podjetje v svetu po izdelkih, ki povezujejo ljudi in digitalne izkušnje, ki jih imajo radi. S povezovanjem raznovrstnih računalniških, komunikacijskih in razvedrilnih platform je Logitech kombiniral strojno in programsko opremo, ki omogoča ali izboljšuje digitalno navigacijo, glasbeno in video razvedrilo, igre, družabno mreženje, zvočne in video komunikacije preko interneta, video varnost in nadzor domače zabave. Logitech International je švicarsko javno podjetje, ustanovljeno 1981. leta in uvrščeno na švicarsko borzo SIX (LOGN) ter na Nasdaq Global Select Market (LOGI).

Distributerji za Logitech v Sloveniji:

Vas zanima več iz te teme?
Logitech zvočniki

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več
Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več
Zlati partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več