Dodatki za računalnike
20.05.2010 06:27

Deli z drugimi:

Share

Novi iPod Touch s kamero?

Ali gre tu zgolj za Applovo taktiko pritegovanja pozornosti širše svetovne javnosti?
Ali gre tu zgolj za Applovo taktiko pritegovanja pozornosti širše svetovne javnosti?

V prvi polovici maja so na svetovni splet pricurljale nove fotografije in celo filmski posnetek »skrivnega« Applovega mobilnega telefona iPhone 4G. Prototip mobilnika je javnosti razkril vidnejši član vietnamskega spletnega portala Taoviet. Novinec pa je bil na las podoben tistemu, ki ga je v drugi polovici aprila predstavil član spletnega portala Gizmodo.

Pred kratkim pa so na svetovni splet pricurljale še fotografije in filmski posnetek novega večpredstavnostnega predvajalnika iPod Touch. V kolikor je nova Applova naprava pristna, potem bo bogatejša za digitalno kamero ločljivosti dveh milijonov točk. Za shranjevanje podatkov pa naj bi imel novinec na voljo kar 64 gigabajtov prostora.

Če gre verjeti spletnim špekulacijam, potem bo novi iPod Touch podpiral tudi večopravilnost. Uporabnikom naj bi bila na voljo še kopica bolj ali manj uporabnih novosti, in sicer možnost izdelave lastnih glasbenih albumov, uporaba digitalne povečave pri fotografiranju, možnost izbire slike ozadja in še bi lahko naštevali.

Apple naj bi novi večpredstavnostni predvajalnik iPod Touch javnosti predstavil bodisi na junijski bodisi na septembrski konferenci WWDC 2010. Tedaj naj bi podjetje iz Cupertina razkrilo še preostale podrobnosti o napravici. No, pustimo času čas.

Vas zanima več iz te teme?
predvajalniki

Prijavi napako v članku