Telefoni
06.10.2015 08:29
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novi HTC Desire 626 s številnimi možnostmi za osebno prilagoditev že v Si.mobilovi ponudbi

V paketu ORTO Elastik že za 24 mesečnih obrokov po 8 evrov.
Novi HTC Desire 626 s številnimi možnostmi za osebno prilagoditev že v Si.mobilovi ponudbi
Novi HTC Desire 626 s številnimi možnostmi za osebno prilagoditev že v Si.mobilovi ponudbi

HTC, vodilni globalni ponudnik mobilnih inovacij in dizajna, je Si.mobilovo ponudbo mobilnih rešitev obogatil s pametnim telefonom HTC Desire 626. Nov zmogljiv pametni telefon s 5-palčnim zaslonom, ki uporabnikom zagotavlja napredne možnosti za osebno prilagoditev v kombinaciji z oblikovno dovršenostjo, je pri Si.mobilu brez vezave na voljo že za 270 evrov, v naročniškem paketu ORTO ELASTIK pa za 24 mesečnih obrokov po le 8 evrov.

Novi HTC Desire 626 prihaja v številnih barvnih različicah ter ponuja neskončno možnosti za osebno prilagoditev naprave in napredno kamero za ostrejše fotografije. Prednosti, ki jih telefon prinaša uporabnikom, so pri Si.mobilu na razpolago v akcijski ponudbi. Si.mobil je kot prvi slovenski mobilni operater ponudil prilagodljiv paket, ki je namenjen mladim, lačnim prenosa podatkov. S paketom ORTO ELASTIK lahko za 19,99 EUR neskončno kličejo, pošiljajo sporočila SMS in MMS v vsa slovenska omrežja ter porabijo najmanj 2 GB prenosa podatkov. Edinstvena prednost paketa je v tem, da je nadaljnja poraba brezskrbna, saj paket raste s potrebami mladih – vsak nadaljnji gigabajt stane le 1 EUR. Razveseljiva novica za vse ORTO uporabnike je tudi ukinitev migracijskih stroškov. Več informacij o paketu je na voljo na spletni strani: www.orto.si/ortoelastik.

Edinstven dizajn in napredne funkcije podpirajo izražanje uporabnikove osebnosti

Pametni telefon HTC Desire 626 bo še posebej razveselil uporabnike, ki želijo svojo osebnost izraziti tudi z uporabo svojemu stilu prilagojenih naprav. »HTC Desire 626 je zasnovan tako, da uporabnikom prinaša še bolj prilagodljivo uporabniško izkušnjo, tako v smislu prilagoditev dizajna kot samega delovanja naprave. Še več, uporabnikom omogoča kreativno izražanje sebe in svojega potenciala s cenovno dostopnim telefonom,« je povedala Petra Razić Rogić, direktorica za jadransko regijo pri HTC.

Zmogljiva notranjost omogoča preprosto upravljanje in nešteto možnosti prilagoditve naprave

Poleg živahne barvne palete in lepo oblikovanega dvobarvnega dizajna pametni telefon HTC Desire 626 prinaša tudi številne napredne funkcije. Operacijski sistem Android™ 5.1 in funkcija HTC Sense™ uporabniku omogočata preprosto uporabo njegovim željam prilagojenih možnosti. Vmesnik HTC podpira prilagoditev videza naprave tolikokrat, kolikor svoj videz spremeni njegov uporabnik. Hitra odzivnost naprave je rezultat zmogljivega 1,2-gigaherčnega procesorja Snapdragon™, ki poskrbi za nemoteno delovanje med predvajanjem najljubšega filma, uporabo najbolj zanimive aplikacije ali igranjem najbolj zabavne igre.

Z naborom raznolikih funkcij so uporabniki stalno osveščeni o dogajanju

Najnovejše družbene vsebine, ki jih aplikacija Blinkfeed neprestano prikazuje na domačem zaslonu naprave, so zahvaljujoč 5-palčnemu zaslonu visoke ločljivosti še bolj živahne. Dodatno bo za podoživljanje najlepših trenutkov poskrbela osnovna kamera z LED bliskavico in ločljivostjo 13 milijonov slikovnih pik. Nad sprednjo kamero z ločljivostjo 5 milijonov slikovnih pik pa bodo navdušeni ljubitelji »selfijev«. Uporabniki lahko posnetke dodatno urejajo s funkcijo HTC Eye™ Experience. Snemanje video posnetkov v visoki ločljivosti 1080p je možno z obema kamerama, pri čemer lahko uporabniki posnetke spremenijo v doživete filme ter jih s funkcijo HTC Zoe Highlights delijo s svojimi prijatelji in družinskimi člani. Prostora za shranjevanje na napravi je dovolj, saj ima HTC Desire 626 16 gigabajtov notranjega spomina in možnost dodatne razširitve spomina s pomnilniško kartico microSDXC ™ v velikosti do 2 terabajtov.

Informacije o razpoložljivosti pametnega telefona HTC Desire 626 so na voljo na prodajnih mestih ali spletni strani Si.mobila.


Prijavi napako v članku