Telefoni
28.05.2012 07:32
Posodobljeno 9 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Novi GALAXY Ace DUOS

Uporaba dveh SIM kartic uporabnikom omogoča, da svoj telefon hkrati uporabljajo tako za osebne kot poslovne namene.
Uporaba dveh SIM kartic uporabnikom omogoča, da svoj telefon hkrati uporabljajo tako za osebne kot poslovne namene.

Samsung je pred nekaj dnevi predstavil novo različico pametnega telefona Galaxy Ace DUOS. Telefon je namenjen uporabnikom, ki živijo aktiven način življenja, hkrati pa se ne želijo odreči modernemu stilu. Telefon bo od junija dalje na najprej na voljo v Rusiji, od koder se bo prodaja razširila po vsej Evropi, Aziji, Afriki, Latinski Ameriki in Kitajski. Po vzgledu izjemno uspešnega predhodnika Galaxy Ace, tudi Galaxy Ace Duos združuje privlačno obliko z zmogljivo strojno opremo, vse skupaj pa dopolnjuje podpora za dve SIM kartici, ki uporabnikom omogoča, da svoj telefon hkrati uporabljajo tako za osebne kot poslovne namene.

Uporabniki bodo lahko tako napravo uporabljali z dvema različnima SIM karticama hkrati (z različno naročnino), med njima pa bodo lahko preklapljali na povsem enostaven način.

“S praktičnostjo, ki jo prinašata dve SIM kartici, večjo povezljivostjo in zmogljivo strojno opremo GALAXY Ace Duos našim uporabnikom ponuja elegantno obliko in neverjetne lastnosti pametnega telefona, s katerimi lahko izpolnijo vse svoje potrebe,” je izjavil JK Shin, direktor oddelka za IT in mobilne komunikacijo pri Samsungu. “Pri razvoju naših telefonov še naprej v prvi vrsti poslušamo naše stranke in tako je tudi pri družini telefonov GALAXY, ki ostaja še vedno ena izmed najbolj prepoznavnih mobilnih linij na svetu.”

Spomnimo se, da je Galaxy Ace pametni telefon v katerem najdemo procesor z delavnim taktom 800 MHz, diagonala njegovega zaslona pa meri 3,5 palca (320×480 slikovnih točk). Novi Duos bo v primerjavi s prejšnjim modelom uporabnikom ponudil nekoliko več prostora za shranjevanje (3 GB), kamero ločljivosti 5 milijonov slikovnih točk in operacijski sistem Android 2.3.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku